Dimarts, 30 abril 2024

La campanya “Ontinyent contra el foc 2018” finalitza amb un acte d’agraïment al voluntariat

Posted On Dilluns, 12 Novembre 2018 17:09 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; la regidora de Sostenibilitat i Medi Ambient, Patricia Folgueras i el regidor-coordinador de l'àrea de Territori, Jaime Peris, acudien el passat divendres a l’acte de cloenda de la campanya de prevenció d’incendis forestals “Ontinyent contra el foc 2018” que impulsa l’Ajuntament.

Es tracta d’un projecte de vigilància preventiva actiu durant els mesos d’estiu per ser l’època de l’any amb major risc d'incendi i quan els incendis forestals adquireixen major magnitud.

L'alcalde i els regidors van lliurar detalls als i les membres del programa que al llarg de l'estiu han recorregut diàriament el terme amb dos vehicles municipals dotats amb equipaments bàsic de vigilància perquè pugueren fer-se les tasques corresponents. Rodríguez va aprofitar l'ocasió per agrair el treball dels voluntaris perquè “ha permès que Ontinyent no torne a experimentar incendis tan greus com els de l'any 1994 i 2010” i recordava que la tasca de prevenció és fonamental per no haver d'esperar a perdre les nostres serres per conèixer el seu valor.

Durant l'acte, Folgueras recordava l'impuls econòmic que ha tingut este programa per part de l'Equip de Govern que ha passat de 4.000€ a 12.000€. Així mateix, agraïa el treball realitzat pels 40 voluntaris que han participat en esta edició superant sensiblement els 25 de l'edició passada així com el grup de ciclistes d'unes 10 persones que també realitzaven tasques d’observació. Els voluntaris i voluntàries que duen 3 i 5 anys participant al programa van ser objecte d’un reconeixement especial per la seua fidelitat.

Llegir 694 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM