Dimecres, 08 Mai 2024

La Policia Nacional d’Ontinyent celebra la festivitat del seu patró

Posted On Dimarts, 02 Octubre 2018 15:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Policia Nacional d’Ontinyent ha celebrat hui dimarts 2 d’octubre la festivitat del seu patró, Ángeles Custodios.

Després de la tradicional missa que tenia lloc a l’Església de Santa Maria, destacats càrrecs de la Policia Nacional, Policia Local i Guàrdia Civil participaven junt a la corporació municipal a un acte al Palau de La Vila al qual es procedia al lliurament de diversos guardons i reconeixements.

La més destacada era la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blanc, atorgada pel Ministeri de l’Interior, al Subinspector José Manuel Vallejo Blanco, qui rebia la condecoració per part de l’alcalde, Jorge Rodríguez. Així mateix, rebien metopes del Cos Nacional de Policia els policies Ramiro Martínez Huguet; Florencio Ortiz Mora i Ángel Monedero Vergara; així com les funcionàries Mª Luisa Navarro Escriva i Carmen Algaba Alcázar.

A la seua intervenció, l’Alcalde d’Ontinyent, agraïa “la gran tasca de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i la Policia Local, i el seu incansable treball per garantir la seguretat de la ciutadania”. En el transcurs de l’acte, el nou comissari de la Policia Nacional a Ontinyent, Agustín Robles, recordava que tot i alguns repunts registrats la taxa de criminalitat a Ontinyent es manté molt per davall de les xifres autonòmica, estatal i europea.

Llegir 1230 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM