Dilluns, 04 Juliol 2022

Ontinyent amplia les millores al Cementeri Municipal amb una nova intervenció al pati 3

Posted On Dimarts, 29 Mai 2018 16:28 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent va a ampliar les millores que s’estan executant al Cementeri Municipal en esta legislatura amb una nova intervenció al pati 3.

En concret, va a procedir-se a pavimentar l’espai de l’entorn de l’altar i crear una vorera d’accés als nous columbaris, en una actuació que donarà continuïtat a les obres de dignificació ja executades al mateix pati, on s’ha aprofitat la creació de 640 nous nínxols i 116 columbaris per dotar aquest espai de millors equipaments i una nova imatge.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, la regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, han visitat hui l’espai van a realitzar-se estes obres, pressupostades en 48.386’69 euros, que afegits als 383.000 invertits en la zona dels nous nínxols, suposen una inversió de mes de 430.000 euros per dignificar el pati central del Cementeri. La pavimentació de l’espai adjacent a l’altar suposarà actuar en una superfície de 431’25 m2, mentre que la nova vorera d’accés als nous columbaris tindrà al voltant de 50m2.

Els regidors coincidien en destacar la necessitat de les intervencions que venen fent-se al cementeri, “que en finalitzar van a donar com a resultat un camp sant millor i més digne”, posant igualment de relleu el treball conjunt que ve fent-se des de les regidories de Serveis Municipals i Cementeri per realitzar també les  millores necessàries per al manteniment del dia a dia del Camp Sant.

Llegir 837 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM