Divendres, 29 Març 2024

Ximo Puig visitarà aquest dissabte els nous espais vinculats a la memòria democràtica d’Ontinyent

Posted On Divendres, 18 Mai 2018 17:32 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, visitarà aquest dissabte els nous espais vinculats a la memòria democràtica d’Ontinyent. El President acudirà a la ciutat acompanyat per la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, per a ser rebuts per l’Alcalde Jorge Rodríguez i la corporació local.

En primer lloc es visitarà el refugi de Tortosa i Delgado, recuperat en 2017 amb ajuda de la Diputació de València.

Posteriorment, la comitiva es desplaçarà fins al Cementeri Municipal, per visitar el lloc on es va a ubicar el Memorial pels afusellats durant la dictadura franquista; i es visitarà el monument en homenatge als ciutadans d’Ontinyent que van estar al camp de concentració de Mauthasen, a Austria. Cal recordar que Puig i Bravo visitaren el passat 6 de maig aquest espai per assistir als actes de commemoració del 73 aniversari de l’alliberament del camp junt a un grup d’estudiants valencians, dins la línia de sensibilització empresa amb la recent aprovació de la Llei de Memòria Democràtica Valenciana.  

Finalment, Puig participarà a l’acte de cloenda de la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, que reunirà en la capital de La Vall d’Albaida a mes de 600 voluntaris i voluntàries de totes les comarques valencianes.

Llegir 906 vegades Darrera modificació el Divendres, 18 Mai 2018 17:37

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM