Dijous, 18 abril 2024

Una jornada pedagògica informarà en Ontinyent sobre matriculació i novetats per al curs escolar 2018/2019

Posted On Dilluns, 14 Mai 2018 15:58 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Una jornada educativa informarà aquest dijous en Ontinyent sobre l’inici del procés de matriculació escolar, així com de diverses novetats per al curs 2018/2019.

Serà a la Sala Gomis, després de la xerrada que començarà a les 18:00 hores i que tancarà l’edició d’enguany de l’Escola de Pares i Mares, amb l’educadora social i contacontes Jara Sanchis.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha explicat que la jornada “és d’especial interès per als pares i mares dels xiquets i xiquetes que van a escolaritzar-se en el curs 2018/2019, ja que a més de gaudir d’una xerrada d’allò més interessant, van a poder conèixer els detalls sobre qüestions de gran interès per al nou curs”, avançava.

Així, la jornada s’obrirà amb la xerrada/conte “Qui va dir que els contes són per a les criatures?” a càrrec de l’educadora social i contacontes Jara Sanchis Peris. En esta activitat, adreçada a famílies, professorat i públic en general, es parlarà de com és d’útil la narració d’històries per a treballar valors, aspectes personals i habilitats en totes les edats. En la segona part de la jornada, tindrà lloc una reunió informativa a la qual es parlarà sobre els canvis en la jornada escolar dels centres, del Programa d’Educació Plurilingüe, i sobre les condicions i terminis per a fer la matrícula o canvi de centre dels xiquets i xiquetes per al curs 2018/2019. El procés d’admissió d’alumnat, al cas d’Educació Infantil i Primària serà del 17 al 24 de maig, mentre que al d’ESO i Batxillerat serà del 17 al 28 de maig.

Quant a l’Escola de Pares i Mares, Óscar Borrell destacava “la gran acollida que una vegada més ha tingut aquesta iniciativa” i recordava que aquesta es configura “tenint en compte les inquietuds que els diferents col·lectius i entitats educatives locals ens transmeten”. Aquesta edició ha estat formada per un total de 5 conferències entre els mesos de febrer a maig, i ha estat centrada en diferents aspectes relacionats amb l’educació emocional.

Llegir 1509 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM