Dissabte, 20 abril 2024

Ontinyent lliura els guardons a les homenatjades pel “Dia de la Dona”

Posted On Dimarts, 13 Març 2018 11:02 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent lliurava el passat divendres a la Sala Gomis els guardons a les homenatjades pel “Dia de la Dona”, dins la programació d’activitats prevista per commemorar el 8 de març,

Dia Internacional de les Dones. L’acte comptava amb la presencia de la Directora General d’Habitatge i 1ª tinent d’Alcalde, Rebeca Torró; la regidora d’Igualtat i Dona, Paula Garcia, així com una ampla representació de regidores i regidors de tots els grups municipals, que procedien a lliurar uns premis amb els que el consistori reconeix la tasca en favor d’una societat millor i més igualitària. 

En concret, les guardonades d’enguany han estat, a l’àmbit associatiu, l’activista Rosa Conca Pérez; a l’àmbit sanitari, la matrona Beatriz Vañó Vidal; Isabel  Rovira Serna ha sigut l’homenatjada a l’àmbit empresarial; i a l’àmbit esportiu es reconeix el treball de les impulsores de la Cursa de Sant Silvestre a Ontinyent, Alicia Llopis, Carmen Coll, Inma Quiles, Mari Carmen Seguí, Joaquina Asensio, Tere Vicedo, Cecilia Calabuig i Fina Mullor, aquesta última a títol pòstum. 

De manera prèvia al lliurament dels premis es va comptar amb la conferència “La construcció  sociocultural de la realitat. El gènere o l’amor romàntic des d’una perspectiva feminista queer” a càrrec de l’experta en comunicació i gènere Coral Herrera. A continuació es procedia a lliurar els guardons a les homenatjades i, finalment, tenia lloc un vi honorífic.

Llegir 1705 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM