Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent reprèn l’Escola de Pares i Mares amb una xerrada sobre la hiperpaternitat

Posted On Dimarts, 06 Març 2018 16:03 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Escola de Pares i Mares, impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diverses entitats locals, reprendrà la seua programació aquest dijous dia 8 de març amb la xerrada al voltant de la hiperpaternitat i la sobreprotecció.

A partir de les 19:00 hores la Sala Gomis acollirà a la periodista, especialista en educació i criança, Eva Millet qui impartirà “Educar hiper o educar bé? Com evitat convertir-se en hiperpares i/o hipermares”.

En aquesta xerrada, inclosa també dins del 50 aniversari del Col·legi Sant Josep, es reflexionarà al voltant de la sobreprotecció, la perduda d’autonomia dels fills i filles i la sobreestimulació. Per això es parlarà de la conveniència d’avançar-se als contratemps dels xiquets i xiquetes, resoldre els seus problemes o justificar-los en tot moment.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, recordava que “tota la programació inclosa a l’Escola de Pares i Mares s’ha configurat a partir dels suggeriments de la comunitat educativa de la ciutat. Són activitats que reflexionen al voltant de qüestions que ens afecten a tots i totes i que fan possible que el conjunt de la societat puga treballar en una educació millor per a les nostres xiquetes i xiquets”. Borrell convidava a totes les famílies i públic en general a participar en aquesta xerrada “que esperem que tinga tan bona acollida com la van tenir les cites anteriors quan van tractar la gestió de les emocions en la infància o el Trastorn d’Espectre Autista” concloïa el regidor.

L’Escola de Pares i Mares continuarà el 26 d’abril  amb  “Descobrint el món de les emocions” de la psicòloga Begoña Ibarra. En aquesta ocasió la conferència estarà inclosa també dins de la Setmana Pedagògica que se celebrarà del 23 al 27 d’abril en Ontinyent.

Llegir 974 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM