Dijous, 28 Març 2024

250 karatekes de tota Espanya participaran dissabte a Ontinyent en el XLII Campionat Nacional de Shinkyokushinkai

Posted On Dijous, 02 Març 2023 16:06 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

250 karatekes de tota Espanya participaran aquest dissabte a Ontinyent en el XLII Campionat d’Espanya de Shinkyokushinkai, organitzat per la Federació de Kyokushinkai Espanyola amb la col·laboració del club Dojo Kurobi d’Ontinyent i l’Ajuntament de la ciutat.

L’alcalde, Jorge Rodríguez, el regidor d’Esports, Ferran Gandia, i el representant de la Federació de Kyokushinkai Espanyola, José Antonio Ferrándiz, presentaven un esdeveniment que també inclourà amb alguns participants d’altres països com Suècia i Georgia.

Jorge Rodríguez agraïa a la Federació haver escollit Ontinyent “per a una competició nacional, que projecta la ciutat des de la vessant esportiva i d’educació en valors, i que és fruit d’un treball entre la Federació, el club local Dojo Kurobi i l’Ajuntament que ens permetrà ser ciutat acollidora d’un campionat d’Espanya com aquest. Serà un dia molt complet per gaudir i conèixer esta modalitat esportiva”, manifestava.

Ferran Gandia explicava que “quan Jordi Gisbert i l’equip del Dojo Jurobi ens van plantejar la celebració, l’Ajuntament va donar el seu suport en logística i cedint les instal·lacions que des de divendres seran d’ús exclusiu per al campionat. Un campionat que ens posa novament en l’epicentre del mapa esportiu i que és de molt d’interés per a la promoció de la ciutat”, afegia.

José Antonio Ferrándiz explicava que el  campionat començarà al matí amb les competicions infantils (Aleví,  Infantil i Cadet) i el campionat de “kates” per a totes les categories. Per la vesprada tindran lloc les competicions “kumite” (combats) de les categories absolutes i a més es realitzarà una prova de “tameshiwari” (trencaments de taules de fusta). Ferrándiz destacava l’espectacularitat d’aquest estil de karate fundat en 1953 pel mestre Masutatsu Oyama, que té un alt grau de contacte i busca el K.O. El campionat, per primera volta, serà retransmés en streaming a través del canal de la Federació, //www.youtube.com/@shinkyokushinspain">https://www.youtube.com/@shinkyokushinspain> , amb imatges els tres tatamis habilitats per a l’ocasió. La competició del matí es desenvoluparà de 8:30 a 14:00 hores amb entrada lliure, mentre que de vesprada serà de 15:00 a 22:00, amb un preu de 10 euros en venda anticipada i 15 euros en taquilla.

Llegir 246 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM