Dimecres, 29 Març 2023

Caixa Ontinyent impulsa la pràctica esportiva junt al Club Voleibol Ontinyent

Posted On Dimarts, 21 Febrer 2023 18:40 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Caixa Ontinyent i el Club Voleibol Ontinyent han signat hui un conveni de col·laboració que potenciarà i impulsarà la pràctica del voleibol a la ciutat d'Ontinyent.

Un acord que es materialitzarà en dos temporades (2022-2023 i 2023-2024), que beneficiarà a més de 250 jugadors i que inclourà el patrocini de totes les categories.

Cal destacar que el club participa en lligues federades en diferents nivells amb 9 equips, 4 masculins (cadet, juvenil, júnior i sènior) i 5 femenins (infantil, cadet, juvenil i dos equips sènior), que organitza una lliga local, tornejos mixtos, campus d'estiu i que disposa d'una escola amb més de 100 alumnes entre infantils, alevins, i cadets.

En l'acte de firma han comparegut la Presidenta del Club Voleibol Ontinyent, Tamara Riestra, una de les entrenadores, Maria Pilar Navarro, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla.

La Presidenta del Club Voleibol ha explicat que “aquesta col·laboració i confiança depositada en el Club li permetrà continuar creixent i fer arribar aquest esport minoritari, però que fomenta uns principis i valors de respecte i amistat, a un major nombre de xiquets i xiquetes”.

Per part seua, el President de Caixa Ontinyent ha destacat que “fomentar la pràctica esportiva és impulsar la formació, la disciplina, la sociabilitat, i l'educació, d'ací el nostre suport al club voleibol Ontinyent, que realitza una gran labor, i que compta amb una escola infantil nombrosa. Amb aquest conveni el nostre objectiu és l'esport, les persones i la nostra ciutat. I ací està precisament el fet diferencial de Caixa Ontinyent, amb una actuació social àmplia i variada, de xicotetes accions com aquesta, però d'un valor incalculable, que es deu als nostres clients, perquè són ells, només ells, els qui la fan possible”.

Llegir 69 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM