Dijous, 20 Juny 2024

La V Cursa de la Dona d’Ontinyent recaptarà fons per a l’Associació Pàrkinson Benicadell

Posted On Dimecres, 15 Febrer 2023 19:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La V Cursa de la Dona d’Ontinyent, que tindrà lloc el proper 12 de març, recaptarà fons a benefici de l’Associació Pàrkinson Benicadell.

Aquesta iniciativa, organitzada per l’equip “Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé” amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la col·laboració de diverses empreses i entitats, ha obert ja inscripcions, comptant ja amb més de 300 dones inscrites. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava la importància “de visibilitzar i fomentar l’esport femeni, amb una prova que sempre té una gran acollida i en la qual es viu un ambient únic que animem a viure i gaudir a totes les dones que puguen acompanyar-nos eixe dia. A més a més, cal destacar el caràcter solidari, en aquest cas per donar suport a la lluita contra una malaltia com el Pàrkinson”.

Com a les anteriors edicions, la cursa tindrà un recorregut urbà d’aproximadament 5’5 quilòmetres que es podran fer corrent o caminant. L’eixida serà a les 10:30 hores en l’Avinguda de Sant Francesc, junt al pàrking de Paduana, on també estarà la meta. Tots els punts quilomètrics estaran assenyalats, i el temps màxim per recòrrer la distància serà de 1 hora i 30 minuts. Podran participar totes les dones que vullguen a partir de 4 anys, tot i que les menors de 16 necessitaran una autorització familiar. Hi haurà categories juvenil, senior i veteranes A, B i C, obtenint trofeu les tres primeres de cadascuna d’elles. Totes les inscrites tindran dret a la borsa de la corredora i a la samarreta de la prova.

Les inscripcions per a la V Cursa de la Dona d’Ontinyent estan obertes a la web www.mychip.es al preu de 8 euros fins al 15 de febrer i 10 euros fins al 5 de març, uns dels quals anirà a benefici de l’Associació Pàrkinson Benicadell, que replegarà la recaptació solidària en finalizar la prova. El lliurament de dorsals es realitzarà a un lloc que s’indicarà properament, divendres 10 de març de 18:00 a 21:00 hores, el dia 11 de març de 11:00 a 13:00 hores, i el dia de la prova fins a 20 minuta abans de l’inici de la mateixa. 

Llegir 317 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM