Divendres, 29 Març 2024

L’Escola del Triatló Ontinyent destaca amb cinc pòdiums al Duatló de Carlet

Posted On Divendres, 10 Febrer 2023 08:32 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la novena edició del Duatló Escolar Ciutat de Carlet, una prova integrada al calendari dels Jocs Esportius organitzats per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

 

En aquesta ocasió el Club Triatló Ontinyent ha estat representat amb la participació de 28 esportistes de l’Escola de categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Pel que fa als resultats, l’escola ontinyentina va aconseguir tres pòdiums en categoria cadet: Teresa Ballester i Neus Baldo van ser segona i tercera classificada, respectivament, en xiques i Marc Sanz va ser tercer en xics. Celia de Llago, en categoria infantil, va ser la primera en creuar la meta i va pujar al graó més alt del pòdium. La benjamina Neus Gandia va ser tercera en la seua prova.

Respecte de les competicions del grup d’adults, aquest diumenge 12 de febrer es disputarà la segona prova de la Llliga de Clubs Caixa Popular amb el III Duatló per Relleus Mixtos d’Alberic. El Club Triatló Ontinyent comptarà amb tres equips formats per Sergio Juan, Yolanda Valdés, Quique Campos i Paula Chafer; Jordi López, Ana María Candrea, Pau Tortosa i Nuria Tolsá; Arán Reig, Eva Gandía, Sergio Revert i Ana Sanz.

Marta Tolsà, segona sènior al VI Trail de Benissoda

El diumenge 5 de febrer tenia lloc el sisé Trail de Benissoda, una cursa per muntanya de 14,5 quilòmetres. L’atleta del Club Triatló Ontinyent va ser la segona dona en creuar la meta, aconseguint així la segona posició de la classificació amb un temps oficial d’1 hora, 17 minuts i 20 segons.

Llegir 242 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM