Dijous, 28 Març 2024

El pavelló poliesportiu d’Ontinyent serà seu del Campionat Autonòmic de Tir amb Arc Indoor de la Comunitat Valenciana

Posted On Divendres, 13 Gener 2023 16:57 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El pavelló poliesportiu d’Ontinyent serà seu els propers dies 21 i 22 de gener del Campionat Autonòmic de Tir amb Arc de Sala de la Comunitat Valenciana, que reunirà a prop de 200 tiradors de tot el territori valencià.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, i el President del Club de Tir amb Arc, Gerard Soler, presentaven la competició en una atenció als mitjans que tenia lloc al frontó descobert del poliesportiu ontinyentí on habitualment entrenen els membres del club, i a la qual animaven a la ciutadania a acudir com a públic eixos dies.

Gandia destacava que el tir amb arc “és un esport molt visual i espectacular, i quan es va plantejar a l’Ajuntament que Ontinyent fora seu d’esta competició, com sempre el consistori es va prestar a participar de l’organització i logística. Un campionat autonòmic atrau gent de molts indrets i sempre és projecció per a la ciutat, i la regidoria d’Esports sempre estarà al costat dels clubs amb ganes d’organitzar coses i promoure l’activitat esportiva”, assenyalava.

Gerard Sala donava detalls de la competició, que tindrà lloc entre les 15:30 i les 21:00 hores de dissabte dia 21 i de 08:00 a 15:00 hores de diumenge dia 22 de geber, amb un ample ventall d’edats en els competidors, des de benjamins fins a veterans, axí com de tipus d’arcs: recorbat, compost, estàndar, un, tradicional i Long-Bow.

A més dels propis trofeus de la competició, es lliuraran també distincions als participants de la Lliga autonòmica de Tir amb Arc. Soler explicava que el Club de Tir amb Arc d’Ontinyent “havia organitzat campionats provincials, però un autonòmic és anar un pas més enllà que sols es possible tenint instal·lacions com les hi ha al Poliesportiu d’Ontinyent. Estem il·lusionats i tenim ganes de seguir difonent un esport que és apte per a totes les edats”, manifestava.

Llegir 227 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM