Divendres, 19 abril 2024

La Federació Valenciana reconeix el Triatló Ontinyent com el millor club de la Comunitat

Posted On Dimecres, 21 Desembre 2022 15:46 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Este dissabte 17 de desembre s’ha celebrat la Gala Anual de Triatló de la Comunitat Valenciana, una jornada de convivència entre organitzadors, clubs i voluntaris que ha estat organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i ha tingut lloc a la Casa de la Cultura de Cullera.

 

Prèviament a la Gala Anual de Triatló tenia lloc la Gala dels Jocs Esportius amb la corresponent entrega de premis dels rànquings provincials i autonòmics. Els esportistes de l’Escola del Triatló Ontinyent Ainoa Montesinos i Jaume Gironés han estat cridats a l’escenari per a rebre el trofeu a la tercera classificada provincial en categoria infantil (Ainhoa Montesinos) i al tercer classificat provincial i autonòmic en categoria infantil (Jaume Gironés). Ainhoa i Jaume també van representar l’Escola en la recollida del guardó del Segell d’Or, el qual reconeix l’Escola de Triatló Ontinyent com la millor de la Comunitat Valenciana.

Als reconeixements de l’Escola se suma enguany el Premi a Millor Club de la Comunitat Valenciana. Antonio Tortosa, president del Club Triatló Ontinyent, explicava que “és una il·lusió que la Federació ens haja atorgat aquest premi, perquè això posa en valor el projecte que tenim dins del club, que va molt més enllà dels resultats. En certa manera, aquests premis reconeixen sobre tot l’esforç de l’equip tècnic del club. Darrere d’un projecte esportiu com el nostre està l’esforç i la feina de gent que és professional de l’esport i que treballa amb l’educació com a element fonamental. Sense els tècnics, els esportistes no tindríem la visibilitat que tenim i això s’ha de remarcar. Dia a dia, els entrenadors ens acompanyen en el nostre creixement esportiu i personal” .

Llegir 379 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM