Dimarts, 23 abril 2024

El Triatló Ontinyent visita Cofrents per a participar en el 8é Triatló de Muntanya

Posted On Dijous, 27 Octubre 2022 17:53 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Les i els esportistes del Club Triatló Ontinyent continuen omplint els caps de setmana amb la seua participació en proves de tota classe. Aquest diumenge ha sigut el torn del Triatló de Muntanya de Cofrents, la Mitja Marató de València i la Cursa Contra el Càncer de Gandia.

 

Pel que fa a la prova combinada de muntanya, el Triatló de Cofrents organitzat per Cors de Ferro ha comptat amb representació ontinyentina amb la participació d’Antonio Tortosa, Fernando Silvestre, Jordi López, Quique Campos, Toni Bataller i Arán Reig. La competició ha comprés un conjunt de quatre segments dividits en 30 quilòmetres de ciclisme de muntanya, 5.000 metres de trail, 4.000 metres de kayak i 10 quilòmetres de ciclisme de muntanya.

El Club Triatló Ontinyent ha estat present en l’edició del 2022 amb aquests sis esportistes, qui han participat amb en grups de dues persones en la modalitat de parelles. Segons explica Antonio Tortosa, president del Club Triatló Ontinyent, “aquests tipus de proves ens venen molt bé per a fer ambient de club. Es tracta de proves a les que venim a passar-ho bé i més a fer ambient de club que a competir. Als duatlons i triatlons de la Lliga de Clubs els objectius de l’equip són completament diferents, però ací podríem dir que venim únicament per disfrutar”.

D’altra banda, mentre se celebrava el Triatló de Muntanya a Cofrents, Ana Sanz afrontava el seu repte de la Mitja Marató de València, on l’ontinyentina va córrer 21.000 quilòmetres en poc més d’1 hora i 45 minuts. Marta Tolsà va participar, també diumenge, en la Cursa Contra el Càncer de Gandia, on va aconseguir la tercera posició.

Llegir 197 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM