Divendres, 29 Març 2024

El V Trofeu Family Cash de ciclisme d’Ontinyent repren la categoria cadet i reunirà més de 200 joves ciclistes de tota la província

Posted On Dimarts, 13 Setembre 2022 17:36 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’encontre ciclista Ciutat d’Ontinyent “V Trofeu Family Cash” reunirà més de 200 joves ciclistes de tota la província aquest diumenge a la ciutat.

Esta competició, organitzada pel Club Ciclista Ontinyent, l'Ajuntament d'Ontinyent i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, amb el patrocini de l'empresa Family Cash, era presentada aquest dimarts, en una roda de premsa on es destacava com a novetat la recuperació de la categoria Cadets, que se sumarà a les habituals de Promeses, Principiants, Alevins i Infantils.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava l’atractiu d’una competició “que es pot gaudir en el polígon industrial El Pla, sense causar grans molèsties” i posava de relleu la importància “de comptar a la ciutat amb empreses com aquesta, que aposten per l’esport. Esperem bons resultats dels i les esportistes locals, i animem a la ciutadania a pasar-se i gaudir de les diferents proves”, manifestava.

Des del Club Ciclista Ontinyent, el seu president Juan Salmeron destacava la novetat de tornar a comptar amb una cursa de cadets, que reunirà a les joves promeses que participaren recentment a la Volta a Vilafranca, i que competiran en un traçat més llarg que les categories de menor edat. Els participants competiran a partir de les 10:00 hores, en les categories, i el recorregu tindrà com a punt d'eixida i meta les instal·lacions de Family Cash, recorrent el polígon El Pla i adaptant la seua durada a cada categoria.

El director de l'Escola de Ciclisme d'Ontinyent, Emilio Solera, explicava que es comptarà amb participants de la totalitat dels clubs de la província de València, en un matí “de ciclisme i diversió” que inclourà també una gimkana. Finalment, des de Family Cash, Estefania Ejido explicava que per a l’empresa patrocinadora “és un orgull i un plaer participar d’activitats com aquesta” i avançava que a les instal·lacions “ja està tot a punt per a diumenge”.

Llegir 196 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM