Divendres, 19 abril 2024

Ontinyent serà seu de la Partida del Campus d’Ontinyent Fi de Curs de “professionals” amb l’acomiadament de Genovés II

Posted On Dijous, 14 Juliol 2022 09:29 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El trinquet d'Ontinyent acollirà en la jornada de les 24h la partida de Fi de Curs de la Universitat de València, inclosa a l'acord signat per l'Ajuntament d'Ontinyent i la Fundació FUNPIVAL per la Pilota Valenciana per tal de promocionar a la ciutat l'esport autòcton.

 

En concret, des de les 23:00 hores hi haurà una partida d’elit amb entrada gratuïta i amb la participació de Genovés II amb Nacho front a Giner i l’ontinyentí d’adopció Javi Sansó, una partida especial ja que suposarà l’acomiadament de Genovés II a la Vall d’Albaida, ja que el pilotari campió de la Lliga i Copa ha anunciat que deixa la pilota professional el pròxim mes d’agost.

A més, aquestes 24 hores portaran a la ciutat altra fita destacada en cartell ja que per 1ra vegada es podrà vore una partida de raspall femení de pilotaires del Club de Pilota d’Ontinyent després de la posada en marxa de l’escola d’adultes els divendres: Seran les ontinyentines Laia, Merche i Laia Jr vs Carmen i Cristina. Aquesta partida i la de joves del club que estan jugant tornejos federatius Dani-Simon vs Vicent-Abel que es podran gaudir abans de la partida d’elit, a les 21:00 i 22:00 hores, respectivament. Completen el cartell els xiquets i xiquetes del Club de Pilota que jugaran a raspall el dissabte de matí i els veterans del club que traslladen la galotxa que juguen tots els dissabtes de l’any en el Carrer de la Pilota al trinquet.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell, destacava la ferma aposta del Govern d'Ontinyent per promoure la pilota, "no sols donant suport a la pràctica, sinó amb tot un seguir de millores al trinquet que fan possibles partides d'alt nivell com aquesta, on a més a més gaudirem d'una modalitat gens habitual a la nostra zona, però molt espectacular com és l'escala i corda", manifestava. El cartell de les 24 hores “és una mostra de l’acció d’aquest govern per tenir joves i adults competint en campionats federats, tenir xiquetes i dones gaudint de la Pilota Valenciana, recuperar l’escola de Pilota amb equips premiats i els veterans que mantenen les tradicions a Ontinyent". Per últim, Borrell tenia paraules d’agraïment a la Fundació FUNPIVAL “per poder tenir l’opció d’acomiadar a Genovés II en una gran partida i a la Universitat de València per tenir present el Campus d’Ontinyent i poder fer la Partida Fi de Curs a Ontinyent".

Retransmissió “carrusel esportiu”

Per a les persones que no poden apropar-se al Poliesportiu, la partida es podrà seguir per les xarxes de l’Ajuntament la jornada nocturna de les 24h, en un seguiment que començarà a les 23:00 hores i que inclourà amb connexions amb diferents llocs del Poliesportiu on es podrà gaudir de tots els esports. El regidor animava a la ciutadania a gaudir de les 24 hores “i conèixer tots els esports que es practiquen a Ontinyent per poder gaudir-los o practicar-los en la nova temporada 22-23”.

Llegir 191 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM