Dijous, 25 abril 2024

Vicent Galbis i Pablo Iborra també estaran a l’Eset-Ontinet d’EBA

Posted On Dijous, 07 Juliol 2022 14:06 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Continuen les renovacions per a l’Eset-Ontinet masculí que competirà la pròxima temporada en Lliga EBA. Vicent Galbis i Pablo Iborra se sumen a les renovacions de Sergio Gómez, Gonzalo Amador i Josep Soriano.

 

Galbis (Canals) i Iborra (Xàtiva) són dos jugadors que segueixen la línia i filosofia del club de comptar, en la mesura d’allò possible, amb jugadors de la zona i coneguts per al club. Tots dos són jugadors amb trajectòria dins de la casa ontinyentina i coneguts per l’afició, a més de ser els responsables d’alguns dels moments més espectaculars de la darrera temporada.

La renovació d’aquests primers cinc noms confirma la intenció de Saúl Blanco de mantenir al màxim possible el bloc de l’equip de la temporada 2021/2022.

ESET-ONTINET FEMENÍ

Pel que fa a l’Eset-Ontinet femení, ahir mateix es confirmava que el conjunt del Club Martínez Valls Bàsquet competirà, a partir d’octubre, en la categoria Autonòmica. Una gran notícia que dóna un plus de motivació a l’equip per a la pròxima temporada, en la qual s’enceta una nova etapa de la mà de l’entrenador Toni Valero. Les jugadores iniciaven aquesta setmana els primers entrenaments amb el nou tècnic. Els primers noms de l’equip, que també presenta novetats, es faran públics la pròxima setmana.

CAMPUS ESTIU

Aquesta setmana, el col·legi La Concepción d’Ontinyent està acollint un campus de tecnificació organitzat per l’entitat Basket&Life i amb la col·laboració del Club Martínez Valls Bàsquet. Entre els participants es troben joves d’entre 8 i 17 anys procedents d’Astúries, Madrid i Ontinyent. A més de comptar amb un equip d’entrenadors de luxe, entre ells Saúl Blanco o Jorge Fernández Campomanes, les xiquetes i xiquets han gaudit de la visita de Josep Franch. El jugador del Bàsquet Girona, company de Marc Gasol, acaba d’aconseguir l’ascens a ACB amb el seu equip. Franch va estar compartint entrenaments amb els participants i va dur a terme una xarrada al voltant de la seua experiència esportiva i de la importància de cuidar també l’aspecte emocional i mental.

La visita d’aquest jugador professional de bàsquet no serà l’única. Aquest cap de setmana Ontinyent rebrà a Laura Quevedo i Iván Cruz. La primera ha sigut internacional amb la Selecció Espanyola i que després de la seua etapa en el Estudiantes, la pròxima temporada formarà part de l’equip francès LDLC Asvel. Per la seua banda, Cruz acaba d’anunciar el seu fitxatge en el Lenovo Tenerife d’ACB.

Llegir 295 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM