Dimecres, 24 abril 2024

Ontinyent serà seu de la Copa d’Espanya de Judo en categoria absoluta-veterans

Posted On Dilluns, 06 Juny 2022 15:36 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Pavelló Municipal d'Esports d’Ontinyent serà seu el proper 18 de juny per primera vegada de la Copa d'Espanya de Judo en categoria absoluta-veterans.

La competició està organizada pel Club de Judo Fon do Kan d'Ontinyent, la Federació Valenciana de Judo, la Real Federació Espanyola de Judo i l’Ajuntament d’Ontinyent, i reunirà al voltant de 150 destacats judokes veterans de tot l’Estat, de 35 anys en avant a les categories M1 a M11 masculina i femenina.  Es tracta a més d’una de les principals activitats organitzades amb motiu del 50 aniversari del Club Fon do Kan, fundat en l’any 1972.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava el positiu impacte d'aquest tipus d’esdeveniments “no sols a nivell de projecció com a ciutat esportiva sinó també pel que suposa econòmicament per la zona rebre la visita no sols dels i les esportistes, sinó també dels equips tècnics, familiars i acompanyats”. Borrell, que també posava en valor la qualitat de les instal·lacions del Poliesportiu d’Ontinyent per acollir estos esdeveniments, felicitava el club “per mantenir i potenciar la pràctica esportiva de les arts marcials a la ciutat durant tots estos anys”.

Des del Fon do Kan, Francisco Cano explicava que fins ara la ciutat havia acollit jornades de la Copa d’Espanya de Judo i Jiu Jitsu en categories inferiors, però mai de veterans. Alguns d'ells, explicava, han tingut una important trajectòria en les seues etapes anteriors en competició, “i és una bona oportunitat per gaudir de l’ampla experiència d’estos judokes”. Cano destacava que per a la jornada del dia 18 s’instal·larà al pavelló el tatami oficial de la Federació Espanyola per a estes competicions, i afegia que s’ha cursat invitació a judokes de França, Italia i Portugal dels que s’està pendent de confirmació d'assistència. Tant Borrell com Cano convidaven a acudir “a tota la ciutat i la comarca, per a que gaudisquen i al seu cas descobrisquen aquest esport”.

Llegir 390 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM