Divendres, 19 abril 2024

La Universitat de Navarra elabora un estudi sobre el programa “Más Que Tenis” del Centre Ocupacional d’Ontinyent

Posted On Divendres, 27 Mai 2022 15:36 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La Universitat de Navarra està treballant en un estudi sobre l’aplicació del programa “Más Que Tenis” de la Fundació Rafa Nadal en el Centre Ocupacional Jose Antonio Bodoque” d’Ontinyent, de titularitat municipal.

Amb aquest motiu, el cap d’aquest estudi universitari s’ha desplaçat a Ontinyent per dur a terme una sèrie d’entrevistes durant una setmana amb els esportistes, entrenadors i familiars.

Aquest programa subvencionat per la Fundació Rafa Nadal permet a les persones usuàries comptar amb el suport tècnic d’entrenadors especialitzats i amb material per a la pràctica d’aquest esport, amb l’objectiu de potenciar la integració en la societat en condicions d'igualtat dels joves amb discapacitat intel·lectual i millorar aspectes físics, entre altres.

La Regidora Coordinadora de l'Àrea de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava que “el Centre Ocupacional d’Ontinyent és pioner en la pràctica esportiva de persones amb diversitat funcional i intel·lectual, formar part d’aquest programa és una mostra del bon treball que es du a terme, que és molt positiu per tot allò que aporta la pràctica esportiva a les persones usuàries”.

A més a més, el centre també ha rebut la visita del coordinador de projectes de la Fundació Rafa Nadal per participar a una jornada d’entrenament  dels esportistes i recaptar impressions del programa. També al mes de maig, les persones usuàries del programa van participar a València en una jornada interprojectes de la Fundació Rafa Nadal, on van poder fer entrenaments de tenis, colpbol i boccia junt a xiquets del centre de menors amb situació de vulnerabilitat familiar que la Fundació Rafa Nadal gestiona al Barri de Nazaret de la capital del Túria.

Llegir 323 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM