Dilluns, 04 Juliol 2022

Orlando Ortega, cap de cartell del meeting internacional d’atletisme del 50 aniversari del CAVA a Ontinyent

Posted On Divendres, 20 Mai 2022 18:24 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El poliesportiu municipal d’Ontinyent acollirà el proper 28 de maig un meeting internacional d'atletisme, inclós com a prova de nivell internacional II al calendari de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA).

Esta jornada esportiva, que es trova inclosa a la programació del 50 aniversari del club d’atletisme CAVA Ontinyent-Stock Logistic, comptarà amb la participació del medallista olímpic Orlando Ortega, molt vinculat a la ciutat i al club, entre altres esportistes de nivell internacional.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, felicitava el CAVA pel seu aniversari i per l’organització d’una de les jornades d’atletisme més importants de la història de la ciutat, un esdeveniment "que és possible gràcies a la inversió de mig milió d’euros que es va fer a l'anterior legislatura per renovar la pista, un fet que permet ara poder acollir proves del nivell de les que tindran lloc el proper 28 de maig”.

El Regidor d'Esports, Óscar Borrell, explicava que “gràcies a la celebració aquest cap de semtana del campionat Iberomericà d’Atletisme de La Nucia, molts atletes d’altres països van a aprofitar l’estada i participar d'aquest meeting tan important, a la que animem a la ciutadania a acudir i gaudir. L’Ajuntament va aprovar a l'últim ple una subvenció de 12.000 euros per a que el club duga a terme activitats com puga ser aquesta, que comporta un esforç organitzatiu pel que cal felicitar encaridament a la junta directiva del club que encapçalen Vicent Revert i Andreu Gramage”. 

El President del CAVA, Vicent Revert, explicava que les competicions començaran a les 18:00 hores, comptant-se amb entre 12 i 16 atletes per a cadascuna de les proves on es competirà, amb premis econòmics per a les millors marques. Abans de les proves, tindran lloc  reconeixements als presidents que ha tingut el club, així com entrenadors i atletes del club que han participat en competicions internacionals, així com altres persones que han treballat pel club al seu mig segle d’història.

La presentació del meeting comptava també amb la presència de l’expert en història de l’atletisme valencià Recaredo Agulló, qui destacava el paper de clubs com el CAVA en l’augment exponencial de la pràcrtica de l’atletisme a la Comunitat Valenciana, posant especialment en valor l’impuls que es fa des del club a l’atletisme en pista.

Llegir 36 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM