Dijous, 25 abril 2024

Ontinyent estrena nova cursa popular amb la I Pujada a l’Ermita de Sant Esteve

Posted On Dimecres, 11 Mai 2022 17:24 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

La ciutat d’Ontinyent estrenarà el proper Diumenge 22 de maig una nova prova al calendari esportiu de l’any, amb la I Pujada a l’Ermita de Sant Esteve.

Es tracta d’una cursa organitzada pel Club Planifica y Evoluciona-Dulce Bebé i l’Ajuntament d’Ontinyent amb el suport de diverses empreses i associacions locals, que tindrà lloc en l’accés a l’emblemàtica Ermita ontinyentina, amb eixida des de la urbanització El Pilar.

La prova es farà sobre un recorregut d’11 kilòmetres i un desnivell acumulat de 375 metres que es podrà fer corrent o caminant, amb eixida des del carrer Llevant a les 09.30 hores per a tots els participants, corredors i caminants. Les inscripcions es poden fer al preu de 10 euros fins les 23:59 hores del 19 de maig a la web www.mychip.es i en la tenda Rull Intersport. Hi haurà 4 punts d’animació ( El Regall i Escola de música de la agrupació musical d’Ontinyent), avituallament en la Ermita i al final de la prova, una completa borsa del corredor/caminat, trofeus elaborats pels usuaris del centre ocupacional Jose Antonio Bodoque i més sorpreses.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava l’atractiu d’una cursa “organitzada amb molta estima, il·lusió i ganes, que a més transita per un entorn natural de gran bellesa que animem a gaudir a veïnat i visitants”. Des del club organitzador, el seu President, Gonzalo Torró, també animava a “a acudir i participar d’una prova que es pot fer corrent però també caminant”, agraint també el suport de l’Ajuntament, les empreses implicades així com la junta del club, l’equip de voluntariat, l’Associació de Llumeners i el veïnat de la zona.

Llegir 550 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM