Divendres, 19 abril 2024

Trenta escolars de CTO participen en el Duatló d'Algemesi

Posted On Dijous, 07 abril 2022 15:47 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana s’ha celebrat una nova edició del Duatló Escolar Vialterra d’Algemesí, cursa integrada a la lliga escolar de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Fins a aquest municipi de la Ribera Alta s’han desplaçat trenta esportistes de l’Escola del Club Triatló Ontinyent.

La categoria juvenil va comptar amb la participació d’Enrique, Aaron, Elisa i Ana Maria, qui va aconseguir creuar la meta en primera posició. En aquesta ocasió els esportistes havien de completar una cursa formada per 1.750 metres de carrera a peu, 7’5 quilòmetres de ciclisme i 1.000 metres de carrera a peu. Aquesta mateixa distància van haver de completar també els cadets Raul, Mireia, Teresa, Neus i Joana.

En categoria infantil, amb un duatló format per un primer segment de carrera a peu de 1.750 metres, un segment ciclista de 5’3 quilòmetres i novament una carrera a peu de 1.000 metres, Ivan, Blai, Alvaro, Diego i Manu van representar el club ontinyentí en categoria masculina, mentre que la participació femenina va córrer a càrrec de les duatletes Ainhoa i Leire.

Joan Puertos, Daniela Vidal i Amanda Soler van prendre l’eixida alevina, la qual contemplava una cursa formada per un segment de 800 metres de carrera a peu, 3’1 quilòmetres de ciclisme i 500 metres de carrera a peu.

Els benjamins van ser Martina, Neus, Nara, Izan, Hugo, Ander, Carles, Asier i Marc. Finamlment, en categoria prebenjamins, on participen les i els duatletes més menuts, Gerard i Mia van competir en una cursa formada per 200 metres de carrera a peu, 850 metres de ciclisme i 125 metres de carrera a peu.

Llegir 459 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM