Divendres, 26 abril 2024

L’Eset-Ontinet inicia la lluita per l’ascens aquest diumenge davant del CBC Manises

Posted On Dimecres, 30 Març 2022 11:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Club Martínez Valls Bàsquet presentava ahir davant dels mitjans de comunicació el calendari de la Fase Classificatòria, que es feia públic ahir mateix per part de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

L’Eset-Ontinet masculí començarà aquesta lluita per l’ascens a Lliga EBA aquest diumenge, a les 17.00 hores, a casa del CBC Manises-Quart, que ha passat a aquesta nova fase com a segon del seu grup, mentre que els d’Ontinyent ho fan com a primers, després de guanyar al CB Jorge Juan per 79-67.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet destacaven la “gran il·lusió” amb la qual afronten aquest repte i agraeixen a tota l’afició “l’immillorable ambient que hem viscut en els últims partits que hem disputat a casa. El suport del públic és important i ho necessitem”. Així des de la Junta directiva del club s’anunciava a més la intenció, en el cas d’aconseguir la classificació, de demanar a la federació acollir a Ontinyent la Fase Final, en la qual el cap de setmana del 21 i 22 de maig s’enfrontaran els quatre millors equips.

L’entrenador de l’equip, Saúl Blanco, declarava que el club compta “amb un equip amb molt de talent i que ha millorat molt en defensa” i era positiu de cara a aquesta nova etapa de la competició, a la vegada que incidia en la qualitat dels equips rivals: CBC Manises-Quart, Miarco Petraher i CB La Vila. Aquest últim és un equip al qual l’Eset ha vençut en dues ocasions aquesta temporada, però ha incorporat a dos nous jugadors.

Per al jugador de la casa, Gonzalo Amador, aquesta ocasió “és una oportunitat per a redimir-se de la temporada passada, on les condicions no va ser les habituals i no vam terminar de gaudir. Ara ho estem fent molt”.

ESET-ONTINET FEMENÍ

Des del Club Martínez Valls Bàsquet també van destacar la classificació que ha aconseguit l’equip sènior femení per a les eliminatòries que podrien suposar també l’ascens de categoria. Encara amb dues jornades per disputar, l’Eset-Ontinet s’ha assegurat el primer lloc del seu grup, i el pròxim 30 d’abril i 1 de maig començaran les eliminatòries amb els huitens de final (partit d’anada i tornada). En el cas que aquest conjunt arribara a la final, el club ontinyentí també sol·licitaria acollir aquest esdeveniment esportiu.

Un gran canvi el que ha donat l’Eset-Ontinet femení des de l’inici de la temporada a ara. “La mala dinàmica et menja la moral. No vam ser nosaltres al 100%. Però vam parlar molt i pujar la intensitat en els entrenaments”, admetia l’entrenador, Javier Barberà. Per la seua banda, la jugadora, Àngela Sanz, explicava que “ara tenim molta més confiança entre nosaltres i això es nota en la pista i en els resultats”.

Llegir 376 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM