Dijous, 25 abril 2024

Isaac Català i Ximo López tornen al Martínez Valls Bàsquet

Posted On Dijous, 03 Març 2022 17:00 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els jugadors de la casa Isaac Català i Ximo López han tornat al Club Martínez Valls Bàsquet.

Tots dos jugadors han romàs fora durant la primera part de la temporada, en estar gaudint d’una estada Erasmus. Ara, de nou a Ontinyent, Català i López no han dubtat en incorporar-se a l’equip sènior de Preferent.

Tots dos jugadors jugaven ja el passat dissabte en l’encontre amb el CB Elda. Un partit en el qual sumaven a l’equip i contribuïen en la contundent victòria per 87-46. A més, tant Català com López estan doblant entrenaments i treballant també amb el primer equip, l’Eset-Ontinet. En el cas de Català, ja va jugar a les ordres de Saúl Blanco el diumenge, davant de l’Adesavi, un encontre en el qual va anotar 6 punts. El resultat d’aquest partit era de 87-48 a favor dels d’Ontinyent.

      Pròxims partits

Per a aquest cap de setmana, l’Eset-Ontinet masculí jugarà de nou al pavelló Fernando Rubio. Serà el diumenge, a les 18.30 hores, davant del CB Mutxamel-MTX. Pel que fa a l’Eset-Ontinet femení, aquest defensarà la seua posició com a líder de grup, també al pavelló del col·legi La Concepción. Serà el dissabte, a les 17.00 hores, amb el CB Tavernes de la Valldigna. I per últim, el sènior de Preferent jugarà dissabte, a les 18.30 hores, a casa del Muro Bàsquet.

Llegir 279 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM