Divendres, 19 abril 2024

El CTO guanya posicions en la lliga el duatló d'Alberic

Posted On Dilluns, 21 Febrer 2022 11:58 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Una nova competició puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular de Triatló ha tingut lloc aquest cap de setmana a la localitat valenciana d’Alberic.

La segona prova de la Lliga en la qual participen els equips masculí i femení del Triatló Ontinyent ha constat d’un duatló per relleus mixtos en distància supersprint.

Tres equips ontinyentins, formats per quatre esportistes cadascun d’ells (dos xics i dues ciques), corrien, pedalejaven i tornaven a córrer pels carrers d’Alberic. Pel que fa al desenvolupament del duatló, els quatre esportistes havien de completar un primer segment de carrera a peu de dos quilòmetres, un segon segment ciclista de 6 quilòmetres i finalment, abans de passar el testimoni al següent company de l’equip per a que fera el mateix, un últim segment de carrera a peu d’un quilòmetre.

Quique Campos, Ana María Candrea, Jordi López i Núria Tolsá van estar els encarregats de formar el primer equip en prendre l’eixida; Pau Micó, Celia Bolinches, Toni Bataller i Ana Sanz van competir formant altre combinat ontinyentí; Rafel Moral, Mireia Albero, Enrique Torras i Elisa Albert completaven la participació del club.

Amb els resultats aconseguits, l’equip femení puja un lloc en la taula i es col·loca en setena posició. Els xics, que eren els 13 classificats de la Primera Divisió Masculina pugen al lloc 11, molt a prop del Triatló Carcaixent i el Triculpelat d’Alaquàs.

Llegir 251 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM