Dijous, 28 Març 2024

Doble jornada de bàsquet amb els equips Eset-Ontinet en el pavelló ‘Fernando Rubio’

Posted On Dimarts, 25 Gener 2022 11:41 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els amants del bàsquet a Ontinyent tenen una doble cita aquest diumenge al pavelló ‘Fernando Rubio’.

Els dos equips Eset-Ontinet del Club Martínez Valls Bàsquet reprendran la competició aquest cap de setmana després d’una jornada sense jugar en haver-se ajornat els partits previstos.

D’una banda, l’Eset-Ontinet femení disputarà, el dissabte, el primer encontre de la jornada amb el CB Guadassuar. Serà a les 18.00 hores en casa de l’equip rival. Poc temps tindran per descansar i recuperar-se, perquè les jugadores del sènior femení tornaran a jugar de nou el diumenge. En aquesta ocasió serà a casa, en el que serà el primer partit oficial per a l’equip en el nou pavelló. L’encontre amb el San Pedro Moixent serà a les 16.00 hores.

A continuació, serà el torn de l’Eset-Ontinet masculí. Després de la derrota en els últims minuts el passat dimecres davant del CB Jorge Juan (55-54), i de no jugar el diumenge amb l’Énguera Basket, els jugadors de Saúl Blanco tornaran a eixir a la pista per a demostrar que es mereixen aconseguir l’ascens. La jornada enfrontarà, a les 18.00 hores, al sènior A masculí amb l’equip de l’Elche Basket.

A causa de la situació sanitària s’estan produint moltes cancel·lacions d’última hora. En el cas de donar-se ajornaments, aquests seran comunicats a través de les xarxes socials del Club Martínez Valls Bàsquet.

Llegir 335 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM