Dilluns, 15 Agost 2022

Un acord entre Ajuntament, Col·legi La Concepció i Martínez Valls Bàsquet permetrà potenciar l’ús del Pavelló Fernando Rubio Gimeno

Posted On Dimecres, 12 Gener 2022 16:01 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un acord entre l’Ajuntament d'Ontinyent, el Col·legi La Concepció i el Club Martínez Valls Bàsquet permetrà potenciar l’ús del Pavelló esportiu Fernando Rubio Gimeno, inaugurat en 2019 al centre educatiu amb el mecenatge de l’empresari Juan Roig.

 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, asistia quest matí a la signatura del document entre el club i el col·legi, previ al tractament en el ple municipal de l’addenda al conveni entre l'Ajuntament i el Martínez Valls que permetrà articular una subvenció de 25.000 euros per al club que aquest podrà destinar a fer front a les despeses generades per l’ús d’estes instal·lacions durant el que resta de temporada. El primer edil ontinyentí tenia paraules d'agraïment per al col·legi, per al club i per al regidor d’Esports, Óscar Borrell, per fer possible “una suma de forces que ha fet possible un acord que optimitzarà el rendiment de les instal·lacions esportives d’Ontinyent”.

Óscas Borrell posava de relleu que esta actuació “dona continuitat a tot un treball que venim fent per afavorir que l’esport estiga present en totes les parts de la ciutat, una línia en la que l'Ajuntament ha invertit més de 2 milions d'euros als últims anys, actuant no sols al poliesportiu sinó diversificant els espais esportius en llocs com els nous camps de la puríssima, el pumptrack, les pistes poliesportives als barris o l’anell ciclopeatonal", assenyalava.

Des de l’equip directiu del centre, Mª Carmen Giner i Ivan Pla mostraven la seua satisfacció "perquè des del primer moment la voluntat era obrir el pavelló a tota la ciutat. Després d’un periode amb poc ús degut a la pandèmia, anem a posar en marxa esta prova pilot amb el club Martínez Valls per als propers mesos, un acord que esperem prorrogar posteriorment perquè pensem que va a ser beneficiós per a la ciutat”, manifestaven.

El President del Martínez Valls, Elu Mancebo, confirmava que seran principalment els primers equips masculí i femení els qui facen major ús d'estes instal·lacions, “que ens ajudaran a seguir fomentant la pràctica esportiva a la ciutat”, manifestava. Tant Mancebo com l’entrenador del primer equip masculí, l’exjugador ACB Saúl Blanco, destacaven la qualitat del recinte i agraïen la implicació de l’Ajuntament i el col·legi. Tots dos animaven a la ciutadania a acudir aquest diumenge a les 18:00 hores al que serà el primer partit del club en el pavelló, l’encontre de 1ª Divisió Autonòmica entre l’Eset-Ontinet Martinez Valls Bàsquet i el CD Onil. 

Llegir 385 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM