Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent tindrà equip en la màxima competició de pilota valenciana i serà seu d’una partida el 30 de gener

Posted On Dimecres, 29 Desembre 2021 15:41 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Per primera vegada la ciutat d'Ontinyent tindrà un equip en la màxima competició d'equips de Pilota Valenciana.

Després de 39 edicions de la LLiga CaixaBank ha arribat el debut de la ciutat d'Ontinyent amb el pilotari local Iván, Lorja i Néstor que portaran en la camiseta a l'Ajuntament d'Ontinyent. És la primera vegada que un pilotari d'Ontinyent juga la màxima competició de Pilota Valenciana per equips després dels magnifics resultats obtesos en aquestos anys convertint-se campió de l'última Copa Caixa Popular.

Les competicions per equips més rellevants de la pilota professional, la Lliga CaixaBank amb 7 equips que disputaran la primera fase de 21 partides. En finalitzar la mateixa, i com a gran novetat en esta edició, l’equip que ocupe l’última posició en la classificació serà eliminat. Els sis equips restants mantindran els punts obtinguts i disputaran una segona ronda, en este cas de 15 partides. Després de concloure, els quatre primers equips de la taula accediran a les semifinals, que es disputaran a anada i tornada amb possibilitat de pròrroga en cas d’empat, mentre que les dues finals es jugaran a partida única.

La competició de raspall començarà divendres 7 de gener en El Genovés amb l'enfrontament entre Castelló i Xeraco, el debut de l'equip d'Ontinyent serà el diumenge 16 de gener a les 11:30h al Trinquet d'Oliva enfrontant-se a Barxeta del pilotari Moltó. La partida de la jornada 5 , dia 30 de gener,es jugarà al trinquet remodelat d'Ontinyent, convertint-se en l'epicentre de la Pilota Valenciana amb la Partida entre l'equip d'Ontinyent i l'equip de Castelló, serà una gran partida que es podrà gaudir al Trinquet Municipal ja que en l'equip d'Ontinyent estarà Iván i en l'equip de Castelló, Seve que es va proclamar campió amb Iván defensant els colors d'Ontinyent.

El trinquet ontinyentí acull la partida essent un dels 10 trinquets (El Genovés, Piles, Bellreguard, La Llosa de Ranes, Oliva, Xàbia, Xeraco, Guadassuar i Sueca) que tindran partida de la primera fase, és un bon moment per a que l'afició de la valldalbaida acudisca a vore una partida de "Champions League" de la 1a ronda.

Esta setmana es presentava la Lliga CaixaBank en l’Alqueria de Julià amb presència del regidor d’esports Òscar Borrell, que animava al pilotari local Iván Esparza i al seu company l’alzireny Lorja per donar la sorpresa en el primer any en el què l’Ajuntament d'Ontinyent patrocina l’equip d’Iván. El regidor tenia paraules d’agraiment cap als pilotaris i per a la Fundació perquè continue confiant en Ontinyent com a seu d’una partida de la Lliga i donar la possiibilitat a que la ciutat estiga amb el pilotari ontinyentí.

Llegir 489 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM