Divendres, 29 Març 2024

Nombrosa representació del CTO als campionats d'Espanya i del Món d'Extremadura

Posted On Dijous, 04 Novembre 2021 17:59 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana, el Centre Internacional d’Innovació Esportiva ‘El Anillo’ d’Extremadura ha acollit diferents Campionats d’Espanya.

Entre aquests, el Campionat d’Espanya de Triatló Cros, el Campionat d’Espanya de Duatló Cros i el Campionat d’Espanya d’Aquatló. Pel que fa a la representació del Club Triatló Ontinyent, un total de huit esportistes es van desplaçar fins a la ciutat de Càceres.

Respecte del Campionat d’Espanya de Duatló Cros, celebrat el dissabte 30 d’octubre, Teyo Cantos va participar en categoria Juvenil; Paco Martí va prendre l’eixida Junior; Javi Lletí, Héctor Tolsá i Rafel Moral competien en Cadet i Celia Bolinches i Fernando Cantos ho feien en Grups d’Edat. De vesprada, Javi Lletí tornaria a competir al Campionat d’Espanya d’Aquatló.

Les proves de Triatló Cros disputades el diumenge 31 d’octubre també van comptar amb una nombrosa representació ontinyentina. Teyo Cantos, Paco Martí, Héctor Tolsà i Rafel Moral van participar al Campionat d’Espanya, mentre que Celia Bolinches, Fernando Cantos i ara també Vicente Granero (categoria per Grups d’Edat) es vestien el trimono per a representar Espanya al Campionat del Món.

D’entre tots els resultats cal destacar la victòria d’Héctor Tolsà al Campionat d’Espanya de Triatló Cros i el Campionat d’Espanya de Duatló Cros. Dos ors nacionals amb els quals el triatleta ontinyentí continua fent gran el seu palmarés

Llegir 262 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM