Dissabte, 20 abril 2024

El CTO està present en totes les proves de l'Ican Gandia

Posted On Dimecres, 20 Octubre 2021 18:18 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana s’ha celebrat, a la ciutat de Gandia, una nova edició de l’Ican Triathlon Spain.

En aquesta ocasió, han estat sis els triatletes ontinyentins que han representat el club en les proves de distància olímpica i de mitja i llarga distància (anomenades popularment mig Ironman i Ironman).

Nuria Tolsá, Quique Campos, Jordi Musté i Toni Bataller van completar un triatló en distància olímpica, format per 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de carrera a peu. Pel que fa als resultats, cal destacar la tercera posició de Núria Tolsá en categoria sub23.

Vicente Tolsá, Pere Llobregat i Vicente Granero es van atrevir amb les dues distàncies més llargues. Tolsá, qui competia en la categoria del grup d’edat d’entre 45 i 49 anys, va participar al Half Ican (mitja distància). Aquesta cursa va estar formada per 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de carrera a peu.

Llobregat i Granero, en canvi, va prendre l’eixida de la distància més llarga, una prova que coneix ben bé. Quasi mig dia van necessitar els esportistes per a completar els 3.800 metres de natació, els 180 quilòmetres de ciclisme i els més de 42 quilòmetres de carrera a peu que conformaven aquesta cursa en distància Ironman.

Llegir 377 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM