Divendres, 19 abril 2024

El junior masculí jugarà la final de la Lliga Valenciana

Posted On Dimecres, 06 Octubre 2021 16:07 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L’equip junior masculí del Club Martínez Valls Bàsquet disputarà aquest diumenge, dia 10 d’octubre, la final de la Lliga Valenciana. Ho fa desprès d’aconseguir la victòria en semifinals per 60-75, en casa del CBC Manises-Quart.

 

Una victòria molt treballada i merescuda. L’encontre va ser complicat. Els d’Ontinyent només eren set jugadors i malgrat aquesta complicació, va saber afrontar la situació. Els seus entrenadors, Sergio Álvarez i Tono Amador, destaquen les “bones sensacions”  i el “gran treball” que està fent l’equip en aquesta pretemporada. Així el diumenge, a les 11.00 hores, l’equip es traslladarà fins al pavelló municipal de Cullera per a enfrontar-se al Bàsquet Morvedre A.

D’altra banda aquest cap de setmana, el sènior masculí A, Eset-Ontinet, tancarà la pretemporada i ho farà a casa. El diumenge, a les 18.30 hores, l’equip de Saúl Blanco jugarà amb el CB Maristas VLC. Un últim encontre abans de l’inici de la lliga i en el qual l’Eset-Ontinet intentarà recuperar les bones sensacions que hi havia abans de la derrota del passat dissabte davant del CB Jovens l’Eliana.

Qui també jugarà aquesta setmana serà el sènior masculí B. L’equip dirigit per David Martínez guanyava el diumenge, al pavelló d’Ontinyent, per 75-68 en un amistós amb el Club Muro Bàsquet. Ara, en la vesprada d’aquest divendres, tancarà la pretemporada viatjant fins a casa del CB Benigànim.

Per últim, destacar l’encontre del passat diumenge entre l’Eset-Ontinet femení i el CB Jorge Juan de Novelda. Les del Martínez Valls Bàsquet perdien 50-53, amb un rival amb el qual compartiran grup en la competició. Malgrat açò, les sensacions de cara a la temporada són positives.

Llegir 594 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM