Miguel Micó puja al pòdium al Triatló Supersprint de València

Posted On Dimecres, 29 Setembre 2021 19:30 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat de València el Campionat Europeu de Triatló 2021.

Les proves de categoria Open, on han participat Miguel Micó i Jordi López, han comptat amb les distàncies supersprint, sprint i olímpica.

Divendres 24 de setembre va ser el torn de la competició en distància supersprint, una prova que sumava un segment de natació de 380 metres, un circuit ciclista de 8 kilòmetres i una carrera a peu de 2.500 metres. Pel que fa a la representació ontinyentina, Miguel Micó va participar en la cursa en categoria Veterà 3. Amb un temps de poc més de 43 minuts, Micó va aconseguir pujar al segon graó d’un pòdium que ja coneix ben bé.

La jornada següent, el dissabte 25 de setembre, la prova en distància sprint va comptar amb la participació de l’ontinyentí Jordi López Musté, qui va completar 750 metres de natació en menys de 13 minuts, 20 quilòmetres de ciclisme en 33 minuts y 5.000 metres de carrera a peu en 21 minuts. Les bones marques de Musté van permetre el triatleta creuar la línia de meta en la posició 26, sumant un temps total de 1 hora, 9 minuts i 56 segons.

Aquest cap de setmana el Club Triatló Ontinyent viatjarà a Pontevedra acompanyats del seu director tècnic, Joan Blasco, per participar en uns nous Campionats d’Espanya de Triatló.