Dijous, 28 Març 2024

Sara Soriano encapçala l'equip tècnic de l'Aleví Femení per a la temporada 21/22

Posted On Dijous, 16 Setembre 2021 07:16 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)
- L'ontinyentina Sara Soriano Galiana, continua al capdavant de l'equip Aleví Femení, després que la temporada passada assolirà esta funció d'entrenar a les més menudes del futbol femení a la nostra Escola.
Estes han estat les primeres impressions de la que també és una de les més veteranes de l'equip Amateur Femení:
 
P. Sara, ¿ha sigut fàcil acceptar la proposta per continuar amb l'aleví?
 
R. Sí, quan Quique meu va dir no vaig tindre dubte, aquest any és un grup molt bo tant de xiquetes com de pares i crec que el bon rotllo entre tots és una part fonamental per a que tots estem a gust.
 
P. ¿Què t'has trobat els primers dies d'entrenament?
 
R. M'he trobat moltes cares noves amb molta il·lusió per jugar amb nosaltres, cosa que hem resulta molt satisfactòria ja que vol dir que estem fent les coses be. A nivell d'equip i d'Escola sempre es positiu que confien en nosaltres per a jugar.
 
P. ¿Costa trobar jugadores que es decanten pel futbol femení?
 
R. Crec que cada any costa menys, ja que les xiquetes tenen més referents a l'esport i això fa que d'alguna forma els "pique el cuquet". De totes formes, el treball que fa Quique Insa cada any per a que pugam seguir creixent es impecable, i per això cada any podem contar amb cares noves i competint contra equips grans.
 
P. Laura Blasco, Laia Pastor, som una font de bones jugadores...
 
R. Si, ja ho crec. Per a mí es un orgull tant haver pogut formar part de la seua formació futbolística com haver compartit vestuari amb elles anys després en algun partit, i es increïble la evolució que han tingut. A més Laia este any compartirà equip amb Emma Pascual que també es va formar al nostre aleví.
 
P. ¿Amb que et donaries per satisfeta?
 
R. Este any es el primer de moltes jugadores, i jo pense que a estes edats han de divertir-se jugant i aprenent, la resta ve soles, ja que estan en la millor edat per a adquirir conceptes nous. Per tant podria dir-te que hem donaria per satisfeta en que evolucionen dia a dia i estiguen totes el més a gust possible jugant.
 
P. ¿Continues il·lusionada també al primer equip?
 
R. La veritat es que sí, després de l'any passat que va ser un poc difícil per a mí, per el tema lesions i tal, aquest any comence amb moltes ganes. Pepe ens transmet la seua energia constantment. Coincidim totes en que aquesta serà una temporada il·lusionant en la que haurem de treballar molt, i amb l'equip i cos tècnic que tenim segur que competirem per estar dalt.
 
P. ¿Qui t'acompanya esta temporada entrenant a l'Aleví?
 
R. Al igual que l'any passat conte amb l'ajuda de Carmen i Ana sempre que els estudis lis permeten estar amb mi, ja que entre setmana viuen les dos a Valencia. A les tres ens encanta este món i aprenem molt juntes, ja que tot i tindre una idea molt pareguda del futbol, sempre podem aportar-se punts de vista diferents.
Llegir 287 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM