Dimarts, 23 abril 2024

Arriben les primeres cinc cares noves a l'Ontinyent 1931 B

Posted On Dimarts, 20 Juliol 2021 15:46 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El segon equip, que dirigeix Pablo Iglesias, ja té les primeres incorporacions de la temporada.

Es tracta de jugadors ontinyentins, o de les rodalies, alguns d'ells amb passat blanc-i-negre, i que arriben ara per sumar-se als primers jugadors que finalitzen del conjunt juvenil de l'Ontinyent 1931. La pretemporada de l'equip s'inicia el 9 d'agost, i la lliga el cap de setmana del 19 de setembre.
 

Ángel Galán Gramage (Ontinyent, 13 de gener del 2000) - primer per l'esquerra en la fotografia - és un jugador de zona d'atac que pot actuar tant com a home més avançat com de mitja punta. Ja és conegut per la seua temporada 2019/2020 al primer equip de l'Ontinyent 1931 CF, en la que es va aconseguir l'ascens a Primera Regional. A les ordres de Roberto Bas va disputar 21 encontres, acumulant 1.351 minuts i aconseguint 7 gols. Es va formar en els seus inicis en la FEBO i el Plus Xàtiva fins cadet de primer any, on es va incorporar al futbol base de l'Alcoyano. En Alcoi ha estat 5 temporades, 2 com a cadet i 3 com a juvenil, fins arribar a la categoria nacional.
 

Christian Torrús Salido (Ontinyent, 27 de setembre del 1999) - segon en la fotografia - és un mig centre organitzador que ja acumula tres temporades d'experiència en la Segona Regional. Abans va estar al juvenil de l'Ontinyent CF i del CD Alcoyano, on va coincidir ja amb Ángel Galán i Pablo Francés, del primer equip. Ara arriba provinent del CF Aielo, on ha estat dirigit per Pablo Iglesias, i també va estar al CF Agullent dos temporades consecutives, enfrontant-se en una d'elles a l'Ontinyent 1931 CF.
 

Samuel Ferrándiz Molero (Dénia, 22 d'abril del 1998) - quart en la fotografia - és un jugador defensiu polivalent, ja que pot jugar tant de migcampista defensiu com de defensa central. Arriba provinent del Betis Florida, amb qui ha aconseguit també l'ascens de Primera Regional a Regional Preferent. Abans va estar a la FEBO fins ser cadet. Com a cadet va estar un any al CD Alcoyano, i va tornar a la FEBO. Va ser juvenil de segon any a l'Hércules CF, i de tercer any al Celtic Elche. La passada temporada es va estrenar com a mateur al ja nomenat Betis Florida.
 

Vage Karapetyan (Rússia, 23 d'agost del 1999) és un jugador molt conegut en l'entorn ontinyentí. Arriba provinent del CF Aielo, però abans ha estat dos temporades en el CF Agullent, coincidint amb Christian Torrús, i també va formar part del juvenil de l'Ontinyent CF i de la FEBO. És un jugador molt polivalent, ja que pot participar com a lateral dret, jugador d'atac en banda dreta o inclús de defensa central.

Marcos López García (L'Olleria, 15 de febrer del 1996) és el més "veterà" dels que s'han presentat esta vesprada, tot i que tan sols té 25 anys. L'afició ontinyentina pot recordar aquest porter del juvenil de l'Ontinyent i de les seues convocatòries amb el primer equip a Tercera Divisió en la temporada 2014/2015. Quan va finalitzar l'etapa de juvenil, es va estrenar com amateur al seu Olleria CF natal, per passar per Montaverner i Ayora abans de tornar a l'Olleria, d'on arriba provinent des del filial.
 

Estos cinc noms s'afegeixen als jugadors que van acabar la seua etapa juveni la temporada passada amb l'ascens a Regional Preferent, i tots ells, especialment els que tinguen edat sub-23, tenen l'oportunitat de demostrar la seua vàlua i seguir creixent per opositar a estar en el primer equip. Els juvenils de la temporada passada que enguany s'estrenen com amateurs són: Jaime Muñoz, Joan Belda, Maiki, Joan Martínez, Víctor Olavarrieta, Jordi Belda, Joan Ribera i Dani Gil. Són, per tant, 13 jugadors a data de hui, a l'espera de seguir perfilant una plantilla que vol il·lusionar a l'afició ontinyentina.

Llegir 269 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM