Dijous, 25 abril 2024

Sergio Giménez, nou preparador físic de primer equip

Posted On Divendres, 16 Juliol 2021 15:14 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El primer equip de l'Ontinyent 1931 CF suma un nou component al seu cos tècnic.

Es tracta de Sergio Giménez, nou preparador físic per acompanyar a Roberto Bas, primer entrenador, i Óscar Bernabéu, segon, en aquesta temporada en la que el projecte comença a caminar en la Regional Preferent.

Sergio Giménez López (La Llosa de Ranes, 24 de desembre del 1986) ha estudiat Cièncias de l'Activitat Física i de l'Esport, a més de ser entrenador de futbol titulat. La seua vida està relacionada amb l'esport, i actualment és copropietari de CrossFit Ontinyent. A nivell d'esport federat, ha estat amb el CD Llosa de Tercera Divisió, el CD Contestano a Primera Regional i Regional Preferent, i ha dirigit equips de categories formatives com juvenils i infantils en les escoles del Ciutat de Xàtiva i CD Llosa entre d'altres.
 

Ara arriba a l'Ontinyent 1931 per sumar la seua dedicació i coneixements en l'apartat físic, una tasca vertaderament important en el futbol actual, i més encara en una pretemporada que es preveu curta però intensa per començar la competició lliguera amb garanties. Des del club volem donar-li la benvinguda i desitjar-li els majors èxits.

Llegir 373 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM