Divendres, 19 abril 2024

Un projecte d’Ontinyent inclou la creació de cromos de dones esportistes locals

Posted On Dimecres, 07 Juliol 2021 18:54 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Un projecte de la regidoria d’Esports d’Ontinyent que inclou la creació i repartiment de “cromos” de dones esportistes locals i la realització d’un Congrés sobre Esport i Dona, ha obtingut una subvenció de 16.000 euros de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.

 

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que el projecte “dona continuïtat a la línia encetada per visibilitzar a les dones esportistes locals i fomentar l’interès per l’esport femení, al marc de la línia d’aplicació transversal de les polítiques d’Igualtat que impulsem desde totes les àrees”. Una línia que ja ha estat reconeguda per la Generalitat Valenciana als últims anys amb ajudes per a projectes d’Esport i Dona, i que ara ha triat el projecte ontinyentí entre els únics 6 ajuntaments seleccionats d’entre els 30 que optaven a la nova convocatòria de projectes singulars en l’àmbit de l’esport i l’activitat física. A més a més, la quantitat atorgada a Ontinyent es la tercera més elevada d’entre totes les aprovades, incloent les destinades a mancomunitats, federacions, clubs o persones.

Borrell explicava que el Congrés d’Esport i Dona tindrà lloc al mes d’octubre, comptant amb la participació de l’Ajuntament, la Generalitat Valenciana, la Universitat de Valencia, i empreses que treballen a favor de l’esport femeni, com Lurbel i Tekia. Els cromos es repartiran en aquest congrés, i també entre l’estudiantat de la ciutat i la població en general, donant-se més detalls pròximament al respecte. El regidor d’Esports agraïa el suport de l’administració autonòmica a una iniciativa que pensem que és important perquè les xiquetes d'Ontinyent puguen veure que hi ha referents femenins en l’àmbit esportiu, i que açò les anime a sumar-se i practicar-ho”, manifestava.

Llegir 536 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM