Gran actuació del sènior B Martínez Valls

Posted On Dimecres, 02 Juny 2021 14:32 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Al sènior masculí B del Club Martínez Valls Bàsquet no el va afectar la parada obligatòria dels entrenaments i la competició. Han sabut mantenir el físic i fer un pas avant respecte a  la 1a Fase de la competició.

Així estan disputant la Fase d’Ascens amb uns resultats més que destacables. L’equip dirigit per Tono Amador ha guanyat tres dels quatre encontres disputats.

La més recent d’aquestes victòries es produïa el dissabte contra el CSA Carcaixent, per 75-72. Una victòria molt important, tenint en compte que a l’encontre anterior, davant d’aquest equip, el Martínez Valls va perdre de 40 punts, i que aquest partit s’enfrontaven sent només huit jugadors, sent un d’ells, Sergi García, qui estava lesionat i amb el qual no es comptava per competir.

El partit començava amb els d’Ontinyent intentant marcar el ritme de joc, però només al primer quart, els tres pivots amb els quals comptava el Martínez Valls ja acumulaven dues faltes. Aquest primer període finalitzava perdent els locals per tres punts. Al segon quart la dinàmica va ser pareguda, i encara que l’equip va fer un bon joc, els de Carcaixent aprofitaven el seu físic i continuaven per damunt, arribant al descans amb un avantatge de sis punts.

A l’inici del tercer quart, el rival estrenyia i guanyava avantatge. “Ens vam xiular diverses tècniques, vam arribar a estar 14 punts per baix i semblava que mentalment ens anàvem”, explica el tècnic del Martínez Valls. Però, finalment, l’equip reaccionava i quan faltava un minut per a finalitzar aquest període, Jordi Mollà aconseguia marcar un triple, que continuava amb un bon contraatac que permetia fer sis punts en a penes 20 segons.  El conjunt ontinyentí aconseguia així tornar a estar a només sis punts del rival, continuant en partit i amb una dinàmica més positiva. “Va ser un canvi de mentalitat importantíssim per al partit”, admet Amador.

Quedava encara un últim quart d’infart. Al cap de pocs minuts, el Martínez Valls aconseguia fer un parcial de 14-2, amb bones defenses i atacs molt encertats, i aconseguint un marcador de 66-62. A més, cal destacar que l’equip patia les expulsions de Ximo López i Gerard Revert, el que feia necessari que Sergi Garcia eixirà a la pista durant uns minuts. Quan faltava  només un minut i 30 segons, Nelo Ramos marcava un triple que deixava el marcador 71-63, amb el qual semblava que sentenciava el partit. Però a només 10 segons per a finalitzar, els de Carcaixent aconsegueixen l’empat a 72. Una gran actuació de Guillem, Pomar i Jesús Sanz permetia, en només 10 segons, marcar una canastra i un tir lliure, el que deixava, finalment, la victòria a casa.

Un gran partit i una gran actuació en aquesta segona fase de la competició, que obri les portes para continuar somniant amb un possible ascens a Autonòmica. “L’ascens no només dependrà que guanyem els dos pròxims partits, sinó també dels resultats dels rivals. Però el nostre objectiu no era ascendir, l’objectiu era competir el millor possible i millorar els resultats de la fase anterior, i això ho estem aconseguint”, explica l’entrenador.

Llegir 232 vegades Darrera modificació el Dimecres, 02 Juny 2021 14:34