Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent finalitza l’adequació del frontó vell com a espai de tir amb arc

Posted On Dilluns, 17 Mai 2021 16:21 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L’Ajuntament d’Ontinyent ja ha finalitzat les tasques d’adequació com a espai de tir amb arc del frontó vell del Poliesportiu Municipal, convertit en una de les poques sales de tir a l’aire lliure municipals existents a la Comunitat Valenciana.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d'Esports, Óscar Borrell, visitaven aquest matí els nous equipaments per a la pràctica d’esta modalitat, on asistien a una demostració de la mateixa per part de membres del Club de Tir amb Arc d’Ontinyent.

El regidor d'Esports, Óscar Borrell, explicava que “es tracta d’un espai que estava infrautilitzat, ja que comptem amb més frontons i en millors condicions, i que en reconvertir com a espai de tir amb arc ens serveix per atendre una demanda històrica del club local, que a hores d’ara compta amb unes 40 persones afiliades, i també dotar al Poliesportiu d’unes instal·lacions amb què compten pocs municipis a la Comunitat Valenciana”, assenyalava.

l’actuació s'ha executat en 2 fases amb 30.000 euros de fons municipals del pla “Tornem Junts”, una primera fase executada per l’empresa Andrés García i una segona a càrrec de MetalSanz. Estes obres han servit per eliminar la pintura i els badalls al mur, que s’han repintat; eliminar l’òxid  a la xarxa metàl·lica; sanejament de les parets, eliminació d’elements impropis, millora d’un dels pilars i creació d’una rampa que permet l’accés a persones amb diversitat funcional i de vehicles de manteniment; i la dotació d'una tanca adequada a l’ús de la instal·lació i millores a la seguretat, per tal de fer possible la seua homologació tant per la Federació de Tir amb Arc com de la Guàrdia Civil.

Des del Club de Tir amb Arc, Gerard Soler tenia paraules d’agraïment per a l'Ajuntament "per posar al nostre abast unes instal·lacions com aquestes, a les que dona gust practicar el nostre esport en una ubicació privilegiada dins del Poliesportiu. Animem a totes les persones a les que interesse esta modalitat a que es pasen i proven a practicar-lo”, manifestava.

Llegir 290 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM