Divendres, 29 Març 2024

Francesc, el "killer" que torna

Posted On Dissabte, 24 abril 2021 09:03 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

L'Ontinyent 1931 CF comptarà amb un important reforç per al que queda de temporada.

No podia ser d'altra manera davant una minvada davantera, amb la recent lesió de Juanpe en Beniarrés, i les experiències viscudes aquestes temporades amb la greu lesió de Mateo Sanchis la temporada passada o els problemes de Kevin Llario arrel d'una fortuïta acció en un entrenament fa poques setmanes. Tots els davanters blanc-i-negres s'han partit la cara per l'equip, i de ben segur (esperem que només metafòricament) també ho farà Francesc.
 

I qui és Francesc? Francesc Joan Vidal Barberá (Xàtiva, 4 de setembre del 1987) és un "no tant" vell conegut. Un davanter rocós, rematador de l'àrea, però també molt col·laboratiu amb els seus companys. En l'Ontinyent CF va estar les temporades 2015/2016 i 2016/2017 deixant un gran sabor de boca, amb l'últim ascens a Segona Divisió B, amb el segell dels gols a Arcos de la Frontera, i altre a la tanda de penals a Vitoria. Arriba provinent de la UD Canals de Regional Preferent després de passar pel Crevillent, Alzira, Castellonense i UD Benigànim.
 

Per allà on passa és estimat per l'afició i pels seus companys, i està cridat a convertir-se una peça clau junt als altres membres de la davantera blanc-i-negra. Francesc ja podrà jugar aquest diumenge, tot i que només ha completat dos sessions d'entrenaments amb els seus nous companys. Té paraules d'agraïment al club, en especial al president Miguel Ángel Mullor, qui el va dirigir des de la banqueta de l'Ontinyent CF, i "off-the-record" assegura que ha recuperat la il·lusió amb la seua incorporació a l'Ontinyent 1931 CF.

Benvingut!

Llegir 517 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM