Dimecres, 12 Mai 2021

L'Ontinyent 1931 exposa la seua proposta sobre el futbol local al CF Clariano

Posted On Dimarts, 13 abril 2021 14:33 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Membres de la junta directiva de l'Ontinyent 1931 CF i del CF Clariano s'han reunit esta vesprada en les oficines del club en l'Estadi Municipal El Clariano.

 El motiu d'aquesta trobada ha estat exposar la proposta que fa el club a les altres entitats esportives d'àmbit futbolístiques, als seus socis i autoritats locals referent a una possible estructura d'aquest esport en la ciutat.
 La reunió ha estat positiva, acudint el president de l'entitat Miguel Ángel Mullor, el col·laborador Rafa Gisbert, i els directius Fernando Pomar, Rafa Serrano i Josele per part del CF Clariano. Aquesta entitat, que compta amb alguns equips de futbol base que han aconseguit grans temporades de manera recent, i els seus representants en concret, han escoltat les idees que proposa el club blanc-i-negre, han exposat els seus dubtes i han rebut les explicacions necessàries, al mateix temps que han afirmat que és molt positiu que una entitat com l'Ontinyent 1931 CF es plantege nous reptes que consoliden el futur del projecte en categories regionals i més enllà.

Llegir 91 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM