Divendres, 29 Març 2024

Ontinyent 1931 CF | Arriba Álex Albert, més "fibra" per a la defensa

Posted On Dimarts, 23 Març 2021 16:59 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

L'Ontinyent 1931 ha presentat fa uns moments al defensa central de Chella, Álex Albert, que prové de l'equip de la seua localitat natal tot i que ja sap el que és jugar en Regional Preferent i també ha estat a escoles importants de la Comunitat Valenciana com la FEBO, L'Alcúdia o la Fundació del Valencia CF. La presentació ha estat especial, perquè s'ha produït a la seu central d'un dels patrocinadors principals del club, Ontitel, referent tecnològic en la ciutat i també en la comarca.

Álex Albert Calatayud (Chella, 4 de febrer del 2000) és un jove defensa central que domina tant la posició esquerra com dreta, i té la polivalència de poder participar com a mig defensiu si és necessari. És un jugador corpulent i ràpid al mateix temps, poderós al tall i una peça que necessitava reforçar el club en la zona de rereguarda. Va començar en el futbol base de La Canal per després passar als alevins del Plus Xàtiva. En el segon any d'infantil es va endinsar en el futbol ontinyentí de la mà de la FEBO fins arribar a cadet de segon any. En eixe moment va provar sort a la Fundació del Valencia CF, d'on va fer el salt a la categoria nacional de juvenil amb la UE Alcúdia per ascendir a Divisió d'HonorLa seua estrena com amateur va ser al CD Llosa de Regional Preferent la passada temporada, i en la present havia tornat a casa, el CD Chella de Segona Regional.
 

"Si tot va bé, vull crèixer ací de la mà del club", ha afirmat el jugador, del que després hi haurà declaracions completes amb un vídeo. I és la mateixa frase que es pot aplicar precisament a Ontitel, una empresa de proximitat i de tecnologia puntera que aporta un gran valor social i d'infrastructures a la ciutat, com també ho ha fet amb les instal·lacions del club, que ha dotat amb fibra òptica per facilitar les retransmissions dels partits i per agilitzar els processos de control d'accessos i de gestió de socis i sòcies. És també la relació entre Ontitel i l'Ontinyent 1931 amb vistes a futur i assolir noves metes de la mà.


 Álex podria debutar aquest cap de setmana en cas que es jugue el partit a Pinós, el qual està pendent de les mesures adoptades de manera conjunta per la Generalitat Valenciana i la Federació de Futbol de la CV.

Llegir 353 vegades Darrera modificació el Dimarts, 23 Març 2021 17:01

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM