Dissabte, 20 abril 2024

El junior Vondom viatja a l’Alqueria del Bàsquet en la tornada a la competició

Posted On Dimecres, 10 Març 2021 16:18 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

El Vondom, l’equip junior de la categoria autonòmica del Club Martínez Valls Bàsquet, torna aquest dissabte a la competició, després què la Conselleria de Sanitat i la Federació Bàsquet Comunitat Valenciana permetera la represa de l’activitat.

Els d’Aleix Piquer viatjaran fins a l’Alqueria del Bàsquet per a enfrontar-se al València Basket A. Serà el dissabte a les 18.00 hores.

Cal recordar que el Vondom és, de moment, l’únic equip, a més del sènior EBA, amb autorització per entrenar en el pavelló municipal i tornar a la competició. La passada setmana començaven els entrenaments i tal com explica l’entrenador, “és molt dur tornar després de quasi dos mesos”, això si, admet que “la majoria han estat anant a córrer i exercitant-se i estan físicament millor del que m’esperava”. Així el conjunt ha estat doblant entrenaments, fins i tot en cap de setmana, per recuperar el temps perdut. El partit del dissabte serà un encontre “complicat”, però l’entrenador pensa que “ens servirà per a exigir-nos i agafar ritme. Els jugadors tenen molta il·lusió i ganes de jugar. És molt dur mentalment estar tants dies parat”.

Destacar també que el junior autonòmic haurà de jugar en només un mes set encontres. Als partits corresponents a les pròximes jornades, el Vondom ha de recuperar tres encontres entre setmana. “Serà molt dur, però esperem que no hi haja lesions”, explicava el tècnic.

Victòria en la segona fase de la Lliga EBA

L’Eset-Ontinet masculí començava la segona fase de la lliga, en la qual es juga la permanència, amb victòria. Els de Nico Sánchez competien contra el CB Aldaia i guanyaven per 66-77. Aquest diumenge tornaran a casa, al pavelló d’Ontinyent. Ho faran per a enfrontar-se al TAU Castelló B. L’encontre, que serà a les 18.30 hores, permetrà l’accés de públic, amb un aforament de 150 persones que deuran presentar el carnet de soci.

Llegir 353 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM