Divendres, 26 abril 2024

Matías Boho, nou fitxatge per a l’Eset-Ontinet

Posted On Dilluns, 14 Desembre 2020 11:51 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

 El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet compta amb un nou jugador.

Matías Boho s’incorporava a finals d’aquesta mateixa setmana a l’Eset-Ontinet, amb l’objectiu de reforçar l’equip tant en l’àmbit físic com en el mental, dins de la mala ratxa que està vivint el conjunt de Nico Sánchez.

Aquesta situació, sumada a la baixa de Jorge Mancebo, per motius laborals, ha fet que l’entrenador considere necessari el fitxatge de Boho. El jove valencià de 24 anys no és desconegut. El mateix Sánchez va ser el seu entrenador quan Matías formava part del planter del València Basket. També va ser company, en diferents etapes de la seua trajectòria esportiva de Pablo Iborra i Fèlix Climent. Per aquest motiu, des del Club Martínez Valls Bàsquet, es pensa que Boho pot integrar-se de manera ràpida i efectiva a la dinàmica de l’equip.

A més del València Basket, el jugador ha format part d’altres clubs com el Club Nou Bàsquet Paterna, el Jovens Almassera, l’EB Llíria, o en la lliga anglesa, on va jugar en la passada temporada. Aquesta temporada havia fitxat per un equip irlandès, però la competició es va cancel·lar. Ara, desprès d’un breu pas pel CB Basket León, arriba a Ontinyent.

Així el jove arribava a finals d’aquesta setmana i ja compartia entrenament amb l’equip. Demà podrem veure debutar a aquesta nova incorporació en l’encontre amb el CB Ifach Calpe, on es lluitarà per l’anhelada primera victòria. Cal destacar que Matías Boho no podrà competir en els encontres que van ser ajornats i que corresponen a jornades anteriors al seu fitxatge.

El partit d’aquesta setmana serà demà al pavelló d’Ontinyent. Les portes s’obriran a les 17.45 hores i només podran accedir les 150 primeres persones amb carnet de soci.

Llegir 436 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM