Divendres, 19 abril 2024

Gran inici dels equips infantils del Club Martínez Valls Bàsquet

Posted On Dijous, 12 Novembre 2020 16:25 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Els dos equips infantils del Club Martínez Valls Bàsquet iniciaven la temporada el passat cap de setmana.

Un gran inici, amb victòria, per als dos equips, que des de principis de setembre estan entrenant i preparant-se per al moment que la competició s’iniciara.

El primer va ser l’equip Infantil Blanc que s’estrenava a casa, al pati del CEIP Martínez Valls, junt amb el NB Alcoi. Els d’Ontinyent van ser superiors i van tancar el marcador per 43-3.

D’altra banda l’Infantil Blau viatjava per a competir junt amb l’equip CB Joventut d’Alcoi. L’equip infantil mixt guanyava per 41-65, en un encontre en el qual van posar en pràctica tot l’aprés als entrenaments.

Els equips juniors també van jugar el cap de setmana. El junior zonal rebia al pavelló d’Ontinyent a l’equip d’Altea. Un partit del qual resultava victoriós per 80-49. Mentre que el junior autonòmic Vondom, jugava el diumenge, també a casa. S’enfrontava al València Basket. Va ser un encontre al qual els d’Aleix Piquer arribaven amb baixes i competien amb un equip molt fort en l’àmbit tècnic i físic. El Vondom perdia per 51 73 a pesar de deixar-se la pell a la pista.

Finalment, l’equip sènior B Martínez Valls va ajornar el partit previst amb el CSA Carcaixent.

Pròxima jornada

Aquest cap de setmana els dos equips infantils descansaran. El cadet iniciarà la competició dissabte a les 12 hores al CEIP Martínez Valls front al Elche Bàsket Club. El junior zonal també té jornada de descans, en retirar-se de la competició l’equip rival. El junior autonòmic Vondom tampoc jugarà a petició del Jovens Almassera, amb qui tenien l’encontre. Quant als equips sèniors, el masculí B jugarà el dissabte, a les 19 hores, al pavelló d’Ontinyent, amb el NB Alzira Blau. L’Eset-Ontinet femení té ajornat el partit d’aquesta jornada, a petició de l’equip rival, i jugarà per partida doble el pròxim cap de setmana. Finalment, l’Eset-Ontinet masculí no competirà aquest cap de setmana, però si ho farà el pròxim dimecres, dia 18. Els de Nico Sánchez viatjaran fins a Calp per a disputar el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga EBA. 

Llegir 449 vegades Darrera modificació el Dijous, 12 Novembre 2020 16:27

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM