Divendres, 29 Març 2024

Partit a porta tancada i crida a la responsabilitat

Posted On Divendres, 23 Octubre 2020 18:27 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Com tots sabeu, la Direcció General de Salut Pública i Addiccions mitjançant escrit de data 21 d'octubre revoca la resolució prèvia d'autorització en la qual permetia l'accés de 800 persones per a presenciar el partit de competició entre l'Ontinyent 1931 Club de Futbol i el Club de Futbol Atlètic Muro, el proper diumenge dia 25 d'octubre, pel fet que la situació epidemiològica en el municipi d'Ontinyent s’ha situat en Risc Alt.


 Reunida la Junta Directiva del Club, analitzada la situació amb deteniment i de forma consensuada amb l'Ajuntament d'Ontinyent 

ACORDEN:

Que el partit del proper diumenge ha de representar un gest de crida a la responsabilitat. Per això s'ha decidit silenciar les graderies de l’estadi El Clariano, i que el partit es jugue a porta tancada. Hem de ser conscients que el maleït virus és capaç d'emmudir El Clariano, i privar-nos de la llibertat de presenciar un partit del nostre equip.


Volem que el partit del diumenge represente un punt de reflexió per a totes i tots nosaltres. Hem de reaccionar com a ciutat, és la nostra actitud responsable el millor atac front al Covid-19.


El diumenge, els nostres jugadors, com succeeix en tots els partits, s'entregaran més enllà de l’humanament exigible. Però en aquesta ocasió si tenim la fortuna, ja que així ho desitgem, de perforar la porteria de l'equip visitant, els nostres jugadors faran una celebració continguda. El gol si es produeix, representarà un crit a la responsabilitat, a la reflexió; junts hem de reconduir aquesta situació. Estem convençuts que amb la responsabilitat de tots i totes, el partit més important, el guanyarem.

Llegir 443 vegades Darrera modificació el Divendres, 23 Octubre 2020 18:39

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM