Divendres, 19 abril 2024

Victòria de l’ESET-ONTINET en el segon partit amistós

Posted On Dimecres, 07 Octubre 2020 17:49 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

 El primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet, ESET-ONTINET, disputava el dissabte el segon partit amistós de la pretemporada. Ho feia contra l’equip del NB Xàtiva, amb un resultat final de 90-82, a favor de l’equip d’Ontinyent.

 

L’ESET-ONTINET va anar per davant tot l’encontre, encara que en molts moments els de Xàtiva van estar molt prop d’aconseguir l’avantatge al marcador. El primer quart finalitzava amb un 22-19; s’arribava a la mitja part amb un marcador de 44-39; al tercer quart el rival va ser superior i deixava una puntuació de 67-66; finalment el partit quedava amb un resultat de 90-82. A l’anotació destacava Fèlix Climent amb 19 punts; Any López amb 16 i Alberto Alemán.

L’entrenador de l’equip, Nico Sánchez, declarava que les sensacions continuen sent positives i que va ser un encontre que va servir per a fer rotació de banqueta i que tots els jugadors estigueren a la pista. “En alguns aspectes es van fer les coses millor que en el partit anterior, en altres hem de continuar treballant per millorar” explicava el tècnic. De moment, no hi ha a la vista més partits amistosos, encara que tampoc es descarta completament aquesta possibilitat.

Així, la pròxima cita amb l’ESET-ONTINET serà el pròxim diumenge dia 18 d’octubre, al pavelló d’Ontinyent, en el que serà el debut de l’equip en Lliga EBA, contra l’equip FC Cartagena CB.

Canvi de criteri

Finalment, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports permetrà que s’inicien les competicions per a les categories pre-benjamí, benjamí i aleví, i no esperar fins a principis del 2021 com estava previst.  Així, segons la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana les competicions d’aquestes categories s’iniciarien els pròxims 7 i 8 de novembre. Des del Club Martínez Valls Bàsquet s'inscriurà a tots els equips i en breus actualitzarà el protocol davant la Covid-19 per adaptar-lo a aquesta nova situació de competició

Llegir 259 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM