Dijous, 18 abril 2024

Els equips del Club Martínez Valls Bàsquet tornen als entrenaments

Posted On Dijous, 10 Setembre 2020 16:39 Escrit per
Valorar aquest article
(2 vots)

 Aquesta setmana s’ha produït l’inici de temporada per als equips que conformen el Club Martínez Valls Bàsquet.

Els equips sènior i junior ja havien començat amb la pretemporada, però des del dilluns la resta de conjunts de l’escola del club de bàsquet han représ els entrenaments.

Per tal de garantir un espai segur i evitar la possible propagació de la Covid-19 s’ha establert un protocol d’higiene i seguretat. Els equips es dividiran en dos grups per a entrenar, al mateix temps aquests grups es dividiran una altra vegada per cistelles. D’aquesta manera, un equip de dotze jugadors entrenarà en dos grups de sis, que a la vegada es dividirà en tres persones per cistella.

Només podran entrar a les instal·lacions els jugadors i entrenadors. Tots hauran de prendre’s la temperatura i netejar-se les mans amb aigua i sabó. L’ús de la mascareta serà obligatòria fins a l’inici de l’activitat física i s’haurà de mantenir la distància d’1,5 metres. A més, fins que la situació sanitària els entrenaments seran sense contacte i se centraran en la millora de la tècnica individual. Quant al material, aquest serà desinfectat abans i després de cada entrenament.

Des del Club Martínez Valls Bàsquet confien en el fet que la pràctica esportiva es puga desenvolupar amb normalitat amb el compliment d’aquest protocol, com ja va passar amb el Campus d’Estiu al mes de juliol, però apel·len a la responsabilitat individual de tots (jugadores i jugadors, tècnics i familiars). De la mateixa manera, aquestes mesures de seguretat podran anar canviant i adaptant-se a les recomanacions de les autoritats sanitàries i altres administracions pertinents.

Llegir 386 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM