Diumenge, 09 Agost 2020

Jorge Rodríguez: "quedar-se a Ontinyent i comprar a la ciutat és invertir en la nostra economia"

Posted On Dimarts, 09 Juny 2020 18:30 Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

"Quedar-se a Ontinyent i comprar a la ciutat és invertir en la nostra economia", així destacava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’objectiu de la campanya "Queda’t a Ontinyent.

Compra a casa", la qual fins a les 15:00h d’aquest dimarts registrava una venda de més de 7229 xecs de fins a 200 euros, el que suposa una injecció assegurada de 453.000 euros al comerç local.

Aquesta campanya anava acompanyada d’un audiovisual que es presentava aquest dilluns a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent amb el títol: "Escolta el teu cor". El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que  a través d’aquest audiovisual volíem "mostrar com en esta nova realitat postcoronavirus els nostres comerços i serveis, la nostra hostaleria i la nostra indústria continua estant i ens necessiten per redescobrir el potencial que tenim", incidia el regidor.

En aquest sentit, aquesta campanya compta amb més de 200 establiments participants confirmant la capacitat comercial d’Ontinyent i recordava que durant els últims anys, s’han dut a terme 25 campanyes comercials i s’ha millorat l’espai urbanístic per incrementar la modernització i la competitivitat comercial el que ha permès superar en densitat comercial a les capitals de comarca veïnes i ara "després d’haver estat  mesos tancats, era el moment de tornar a impulsar el nostre potencial. Els ontinyentins i ontinyentines han respost molt positivament, el que demostra el que hem estat dient estos dies que aquesta crisi la superarem junts", incidia Úbeda.

Aquesta campanya permet a la ciutadania comprar i consumir als establiments de la ciutat a través dels "Xecs Tornem Junts". Cal recordar que els xecs es poden adquirir al preu de 10, 25, 50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 i 200 euros) en més de 200 establiments locals adherits fins al 15 de novembre. L’adquisició dels xecs apareixerà a l’esborrany de la Declaració de la Renda de 2020 com qualsevol altra ajuda pública que es puga rebre al llarg de l'any. Els xecs són personals i intransferibles, i cada xec val només per a una única compra.

Per accedir a més informació i adquirir els xecs de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” cal visitar la web www.quedataontinyent.com i introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat i té més de 18 anys, realitzant-se la compra amb targeta de crèdit, rebent-se acte seguit via correu electrònic el xec o xecs adquirits.

Llegir 19 vegades Darrera modificació el Dimarts, 09 Juny 2020 18:37

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM