Divendres, 19 abril 2024

COMUNICAT OFICIAL Club martinez Valls Basquet

Posted On Dimarts, 19 Mai 2020 16:53 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

Hui, dimarts, la ‘Federación Baloncesto Comunidad Valenciana’ (FBCV) ha comunicat la decisió de no reprendre les competicions de la temporada 2019-2020, a causa de la situació provocada per la Covid-19.

 

Aquesta mesura afecta tant a les categories Sènior i Junior com a les d’Iniciació al Rendiment (IR).

La FBCV ha explicat que “els diferents escenaris que es plantegen per a represa de la pràctica esportiva fan impossible reprendre el nostre esport en dates pròximes”.

Així les competicions es donen per finalitzades amb l’ordre classificatori que recull tots els partits disputats fins al 12 de març de 2020. Quant als drets de participació per a la pròxima temporada, així com la resta de detalls i condicions es donaran a conéixer en els pròxims dies. Una informació que esperem amb especial interés, concretament pel que fa a la situació concreta del sènior masculí ESET ONTINET i el junior masculí VONDOM.

A més, en la major brevetat possible, i quan estiga permés per les autoritats pertinents, la Junta Directiva del Club Martínez Valls Bàsquet anirà citant a cadascú dels equips que conformen el club, per reunir-se i explicar el procés de tancament de la temporada. 

Esperarem amb ganes el moment de poder retrobar-nos a les pistes per gaudir totes i tots del bàsquet i tornar la pròxima temporada amb més forces i ganes que mai. 

Fem Bàsquet!

Fdo. Junta Directiva Club Martínez Valls Bàsquet

Llegir 579 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM