Divendres, 29 Març 2024

Els entrenadors del Club Martínez Valls Bàsquet continuen formant-se durant el confinament

Posted On Dimecres, 29 abril 2020 19:03 Escrit per
Valorar aquest article
(1 Votar)

 L’estat d’alarma i el confinament no ha frenat l’activitat del Club Martínez Valls Bàsquet. Els entrenadors de l’entitat esportiva es van organitzar des de les primeres setmanes per continuar formant-se i adquirint coneixements, que després podran aplicar quan els entrenaments es puguen reprendre.

 

Així, de manera voluntària i espontània, els entrenadors es van reunir de manera telemàtica i van proposar una sèrie de temes i aspectes, els quals consideraven interessants per tractar i formar-se al voltant d’aquests. Cada dimecres, un entrenador és l’encarregat de tractar un dels temes proposats, documentar-se i exposar-ho als seus companys. Durant els dies previs a aquest encontre telemàtic, l’entrenador facilita material didàctic, com vídeos explicatius o qüestionaris, a la resta dels participants.  Així aquests compten amb una aproximació al tema a tractar. Després de l’exposició, que es fa via Google Meet, programa amb el qual el conductor de la xerrada pot compartir documents i material,  l’equip d’entrenadors debat sobre el tema en qüestió així com la seua aplicació a la realitat dels equips del club. Fins al moment s’han tractat temes com “Tàctica aplicada per a un joc dinàmic”, “L’ocupació d’espais en formació” o “Eixida de contraatac”.

El director esportiu del Club Martínez Valls Bàsquet, Nico Sánchez, explica que durant el confinament estan oferint-se un gran nombre de clínics i formació online que són molt interessants per continuar treballant i eixir d’aquesta situació amb una bona formació que es podrà aplicar quan es reprenguen els entrenaments.

De la mateixa manera, la junta directiva del club continua reunint-se telemàticament i està pendent de l’evolució de les restriccions, mesures i indicacions del Govern i el Ministeri de Sanitat per reprendre l’activitat, així com de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, al voltant de la resolució de les lligues. Tan prompte com les autoritats pertinents es pronuncien el Club Martínez Valls Bàsquet comunicarà les decisions preses per la federació i la seua repercussió en els diferents equips de  club.

Per la seua banda, la direcció esportiva del club està treballant per preparar els diferents escenaris amb els quals es puguen trobar en les pròximes setmanes per tornar a practicar l’esport de la cistella de la manera més segura possible.

Llegir 414 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Portant l'actualitat d'Ontinyent a ta casa des del 2014. Informació veraç i ràpida.

Informació

Butlletins

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies. No et perdes cap novetat!

No enviem SPAM